ZorgkaartNederland

Zorgkaart Nederland - Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster

Ervaringssite ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg met elkaar delen. Wij nodigen u graag uit om op de website van ZorgkaartNederland uw ervaring met de Zevenster te delen. U helpt ons om onze kwaliteit te behouden of te verbeteren en u helpt anderen bij het kiezen tussen verschillende zorgaanbieders.

Ervaringen verpleeghuiszorg de Zevenster: u kunt hier de ervaringen met de verpleeghuiszorg van de Zevenster bekijken en delen

Ervaringen thuiszorg de Zevenster: u kunt hier de ervaringen met de thuiszorg van de Zevenster bekijken en delen

Een aantal waarderingen op ZorgkaartNederland over de Zevenster

 

De medewerkers van de Thuiszorg zijn altijd op tijd, zoals afgesproken. Het overleggen over afspraken gaat heel soepel. De medewerkers reageren prima als zij iets signaleren. Zij zijn vriendelijk en doen de dingen die ik vraag. Zij herkennen mijn patroon en stappen daar in, dat vind ik heel prettig. Ik vind dat zij heel rustig en correct vanuit hun situatie hun werk doen. Er komt een vast team van drie personen, één daarvan komt het vaakst, dit vind ik prettig en vertrouwd.


Ze staan zo voor de deur als er wat is. Ik heb geen problemen. Als er iets bijzonders is dan registreren ze dat en dat gaat dan naar de Zevenster. Als het kleine dingen zijn verzorgen ze het zelf, anders sturen ze me naar de dokter. Als ik iets meld, dan wordt dat doorgegeven. Ik heb twee vaste medewerkers, de ene komt iedere ochtend en de andere iedere avond. Dat vind ik fijn. De zorg is goed en ik ben heel tevreden.


Mijn tante woont hier enkele maanden, nadat zij 4 jaar in een ander verpleeghuis heeft gewoond. Mijn tante wordt hier met respect geholpen, benaderd en in haar waarde gelaten. Dit liet in het andere verblijf  te wensen over. In tegenstelling tot het andere verblijf, wordt zij hier onder de douche geholpen en ziet er schoon en fris uit. De medewerkers gaan op een warme en humoristische manier met haar om. Zij proberen het beste uit mijn tante tevoorschijn te toveren en dat lukt.


Mijn vader (91 jaar) is vanuit zelfstandig wonen, tijdelijk geplaatst in De Zevenster mn omdat hij “niet planbare” zorg nodig heeft. Hij is in De Zevenster op zeer vriendelijke en professionele manier ontvangen en zou het geweldig vinden om hier te blijven wonen! Wat mn opvalt (in tegenstelling tot het algemene beeld binnen de zorg), dat het personeel, indien daar aanleiding toe is, direct en patiëntvriendelijk voor hem klaar staat. De kleinschaligheid van De Zevenster draagt hier ongetwijfeld in bij. Verbeterpunt: vastgoed (hoewel de patiënten daar volgens mij minder moeite mee hebben).


Personeel is zeer meelevend, behulpzaam, liefdevol in zorg leveren. Ondanks de hoog complexe zorgvraag,  stonden ze altijd open voor advies en raad, en nieuwe handelingen te leren. Werkten en dachten mee in alles! Fantastisch! Van rondleiding en opname(gesprek) tot afhandeling na overlijden zijn we zeer tevreden  over de zorg en communicatie! Een en al lof! Hartelijk bedankt voor alle liefde zorg en aandacht!


Wij zijn bijzonder tevreden over de wijze waarop de totale zorg ingeregeld is geweest rondom onze moeder. De houding die de instelling en medewerkers hebben laten zien om de zorg zo comfortabel en efficiënt mogelijk in te zetten rondom de zorgbehoefte van onze moeder en indirect de naasten, getuigt van grote professionaliteit. De humor, warmte en situationele benaderingswijzen zorgen ervoor dat de bewoner zich mens blijft voelen en geen “zorgproduct”.


Mijn moeder verblijft sinds december 2016 in de Zevenster. Na een hersenbloeding heeft zij intensieve verzorging nodig. Na ruim een half jaar kan ik zeggen dat ik heel tevreden ben. Iedereen is zo lief en zorgzaam voor haar. De verpleegkundigen doen er alles aan om het mijn moeder zo aangenaam mogelijk te maken. Als ik vragen heb, dan kan ik altijd naar iemand toe. Zij luisteren en proberen dan tot een oplossing te komen. Petje af voor iedereen die mijn moeder verzorgt. Jullie zijn kanjers!

Centrum voor Ouderenzorg

Centrum voor Ouderenzorg

Leliestraat 3
2761 HD Zevenhuizen ZH
T: (0180) 63 71 11
E: info@de7ster.nl
F: (0180) 63 40 50

Facebook
Google+

Wilt op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of volg ons op Social Media!

Steentje bijdragen?

Word vrijwilliger van Verzorgingshuis De Zevenster | Zevenhuizen ZH
werken bij Verzorgingshuis De Zevenster | Zevenhuizen ZH
word vriend van Verzorgingshuis De Zevenster | Zevenhuizen ZH

Onze keurmerken

Onze keurmerken

Aangesloten bij

Aangesloten bij Actiz