Ervaringssite ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg met elkaar delen. Op de website van ZorgkaartNederland kunt u alle waarderingen over de Zevenster lezen.

Daarnaast nodigen wij u graag uit om op de website van ZorgkaartNederland uw ervaring met de Zevenster te delen. U helpt ons om onze kwaliteit te behouden of te verbeteren en u helpt anderen bij het kiezen tussen verschillende zorgaanbieders.

Een aantal waarderingen op ZorgkaartNederland over de Zevenster

 

Mijn moeder heeft in het zorgcentrum gewoond. De verpleging was heel vriendelijk en behandelde haar met respect. Ook de gesprekken met de maatschappelijk werkster waren erg warm. Ze heeft veel moeite gedaan om mijn moeder daar te plaatsen. Zeer warm welkom. Het gebouw is wel wat gedateerd maar de zorg is uitstekend


Mijn tante woont hier enkele maanden, nadat zij 4 jaar in een ander verpleeghuis heeft gewoond. Mijn tante wordt hier met respect geholpen, benaderd en in haar waarde gelaten. Dit liet in het andere verblijf  te wensen over. In tegenstelling tot het andere verblijf, wordt zij hier onder de douche geholpen en ziet er schoon en fris uit. De medewerkers gaan op een warme en humoristische manier met haar om. Zij proberen het beste uit mijn tante tevoorschijn te toveren en dat lukt.


Mijn vader (91 jaar) is vanuit zelfstandig wonen, tijdelijk geplaatst in De Zevenster mn omdat hij “niet planbare” zorg nodig heeft. Hij is in De Zevenster op zeer vriendelijke en professionele manier ontvangen en zou het geweldig vinden om hier te blijven wonen! Wat mn opvalt (in tegenstelling tot het algemene beeld binnen de zorg), dat het personeel, indien daar aanleiding toe is, direct en patiëntvriendelijk voor hem klaar staat. De kleinschaligheid van De Zevenster draagt hier ongetwijfeld in bij. Verbeterpunt: vastgoed (hoewel de patiënten daar volgens mij minder moeite mee hebben).


Personeel is zeer meelevend, behulpzaam, liefdevol in zorg leveren. Ondanks de hoog complexe zorgvraag,  stonden ze altijd open voor advies en raad, en nieuwe handelingen te leren. Werkten en dachten mee in alles! Fantastisch! Van rondleiding en opname(gesprek) tot afhandeling na overlijden zijn we zeer tevreden  over de zorg en communicatie! Een en al lof! Hartelijk bedankt voor alle liefde zorg en aandacht!


Wij zijn bijzonder tevreden over de wijze waarop de totale zorg ingeregeld is geweest rondom onze moeder. De houding die de instelling en medewerkers hebben laten zien om de zorg zo comfortabel en efficiënt mogelijk in te zetten rondom de zorgbehoefte van onze moeder en indirect de naasten, getuigt van grote professionaliteit. De humor, warmte en situationele benaderingswijzen zorgen ervoor dat de bewoner zich mens blijft voelen en geen “zorgproduct”.


Mijn moeder verblijft sinds december 2016 in de Zevenster. Na een hersenbloeding heeft zij intensieve verzorging nodig. Na ruim een half jaar kan ik zeggen dat ik heel tevreden ben. Iedereen is zo lief en zorgzaam voor haar. De verpleegkundigen doen er alles aan om het mijn moeder zo aangenaam mogelijk te maken. Als ik vragen heb, dan kan ik altijd naar iemand toe. Zij luisteren en proberen dan tot een oplossing te komen. Petje af voor iedereen die mijn moeder verzorgt. Jullie zijn kanjers!