Zorg Job Event groot succes

Op donderdag 29 november 2018 vond in het hoofdkantoor van Fundis het Zorg Job Event plaats. Iedereen met belangstelling voor een baan in de zorg kon tussen 17.00 en 20.00 uur binnen lopen. Ook de Zevenster was op deze banenmarkt aanwezig om in contact te kunnen komen met deze doelgroep en onze vacatures onder de aandacht te kunnen brengen.

Grote belangstelling

De belangstelling was groot, ruim 250 bezoekers gingen gretig in gesprek met de aanwezige zorgorganisaties. Bezoekers kregen informatie en konden zich eventueel direct inschrijven voor het volgen van een werkleertraject bij een van de zorgorganisaties. Tijdens korte speeddates maakten bezoekers kennis met toekomstige collega’s. En in het Innovatie Lab werden de nieuwste technische snufje getoond die zorgmedewerkers ondersteunen bij de uitvoering van hun werk. Een groot deel van de bezoekers maakte ook gebruik van de mogelijkheid om gratis een professionele foto te laten maken voor gebruik op het CV of LinkedIn pagina.

Voor herhaling vatbaar

De zorgorganisaties kijken tevreden terug op het evenement. Bekeken wordt of een dergelijk initiatief een vervolg krijgt in 2019. Wil jij daar niet op wachten en meteen aan de slag in de zorg? Ga naar onze vacatures en solliciteer direct. We gaan graag met je in gesprek over een leuke en afwisselde functie in een prettige, collegiale werkomgeving met een open werksfeer.


De video hieronder geeft een goed indruk van dit evenement. Misschien tot de volgende keer?

audiocredits: Music Never Give Up by Nicolai Heidlas | https://soundcloud.com/nicolai-heidlas | Video Link: https://youtu.be/FJwwjARdSOI 

Geef een antwoord