Koffiemoment voor werken in de ouderenzorg

Werken in de ouderenzorg

Binnen de ouderenzorg is echt geen dag hetzelfde. Je hebt met veel verschillende mensen contact. Elk met een eigen karakter, een eigen persoonlijk verhaal en een eigen zorgvraag. Dat maakt werken in de ouderenzorg zo boeiend en afwisselend.
Bovendien lever je elke dag een belangrijke bijdrage aan een prettig woon- en leefklimaat van onze bewoners, hoe mooi is dat!

Kom werken in de Zevenster!

Wil jij graag in de ouderenzorg werken? Bij de Zevenster zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Kom kennismaken en meld je aan voor ons

koffiemoment
dinsdag 23 november
10.00 – 11.30 uur

Wij gaan wij graag met jou in gesprek over een leuke en afwisselende functie in een collegiale werkomgeving met een open werksfeer. Iedereen is welkom: van vrijwilliger en bijbaan tot Zorghulp, Verpleegkundige en (leerling)Verzorgende IG. Aanmelden kan per e-mail: info@de7ster.nl. Graag tot dan!

Nieuwsgierig naar onze vacatures?

Neem dan snel een kijkje bij onze openstaande vacatures. Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen. Of schrijf je in voor onze vacatureservice, zodat je automatisch van nieuwe vacatures op de hoogte blijft!

Geef een antwoord