Werken en leren bij Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster

Werken bij Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster

Bij de Zevenster werken 130 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken bij de Zevenster betekent dan ook werken bij een zorgorganisatie waar de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt een groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg. Als werkgever biedt de Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.

Openstaande vacatures

Wil je graag aan de slag bij de Zevenster? Kijk dan of er voor jou hieronder een passende vacature staat en solliciteer direct! Zo niet, dan is het ook mogelijk om het open sollicitatieformulier op de website www.werkenbijwelthuis.nl in te sturen. Je kunt daar ook een Jobalert aanmaken.

De Zevenster als werkgever

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer wilt weten over de Zevenster, voordat je solliciteert. In onderstaande video’s maak je kennis met onze medewerkers Lennart en Anne. Zij delen graag met jou hun verhaal wat werken in de ouderenzorg én bij de Zevenster zo bijzonder maakt. Daarnaast kun je in onze serie ‘Een goed gesprek met…’ kennismaken met de mensen waar het in de Zevenster om draait, zoals onze zorgvragers, medewerkers en vrijwilligers. Hierdoor krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van onze zorgorganisatie.

Werken en leren bij de Zevenster

De Zevenster vindt het belangrijk dat mensen zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Onze medewerkers worden regelmatig (bij)geschoold en er worden klinische lessen aangeboden. De Zevenster heeft de beschikking over een eigen skills lab/trainingsruimte. Hierin worden de verschillende soorten handelingen aangeleerd, geoefend en getoetst. De verpleegtechnische bekwaamheid van onze medewerkers houden wij in een deskundigheidspaspoort bij, zo kunnen we goed een vinger aan de pols houden.

Wij besteden veel zorg aan onze opleidingen en stages en wij zijn door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SSB) erkend als leerbedrijf. Er is op elke afdeling een ervaren werkbegeleider aanwezig om de stage te begeleiden. Wij hebben regelmatig plaats voor Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) leerlingen. Deze plaatsen vermelden we als vacature op de website, je kunt hier direct op solliciteren.

Beroeps Opleidende Leerweg (BOL)

Ook voor Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) leerlingen hebben we diverse stageplaatsen:

  • Voor leerlingen die bezig zijn met een opleiding voor VIG, Helpende Zorg en Welzijn, Zorgassistent of een vergelijkbare opleiding
  • Voor leerlingen SPW/MMZ 3 en 4

Tot slot kunnen leerlingen van het voortgezet onderwijs een oriënterende stage bij ons komen lopen. Je kunt voor diverse soorten afdelingen kiezen: in de zorg, in de keuken, bij de dagverzorging/activiteitenbegeleiding, de huishouding of in het restaurant. Ook voor deze stages geldt dat er een ervaren werkbegeleider beschikbaar is die de stage begeleidt.

Wil je bij ons je stage komen lopen of heb je andere vraag met betrekking tot opleidingen, neem dan contact op met onze Opleidingscoördinatoren door een e-mail te sturen naar: opleidingen@de7ster.nl.

Open sollicitatie

Hebben we momenteel geen passende vacature voor je? Dan kun je ook altijd een open sollicitatie naar ons versturen. Dat kan via het speciale open sollicitatieformulier, dan kijken we samen naar een functie die het beste bij jou past.

Vragen?

Heb je vragen over werken bij de Zevenster? Neem dan contact op met onze afdeling personeelszaken, ons team staat je graag te woord!