Activiteiten in de maand september

U vindt hier onze activiteiten in de maand september tezamen met de geplande activiteiten van de SAR. Voor deze activiteiten moet u lid zijn van de SAR. Per 5 september gaat ook ons in loophuis weer van start. Buurtbewoners kunnen tegen een kleine bijdrage ook deelnemen aan de activiteiten van het inloophuis. Wilt u graag deelnemen aan onze activiteiten, maar heeft u geen vervoer? Voor €2,50 per rit kunnen wij u zelf ophalen. Tot slot leest u hier ook meer informatie over het huren van onze Duo fiets.

Adviezen rondom het coronavirus
Het is niet langer noodzakelijk om activiteiten in zogenaamde “bubbels” te laten plaatsvinden. Hiermee zijn de laatste beperkingen ten aanzien van de activiteiten vervallen! Wel vragen wij uw blijvende aandacht voor de adviezen die de verspreiding van het virus aantoonbaar beperken. Zoals handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog, voldoende frisse lucht en een zelftest afnemen bij klachten. Om risico’s te beperken, vragen we bezoek tevens om bij (milde) klachten thuis te blijven.

Vaste activiteiten

Biljarten

Biljarten in het restaurant

Iedere dinsdagochtend  om 10.00 uur gezellig biljarten in ons restaurant. Buurtbewoners € 2,50 toegang incl. koffie.

Handwerken

Handwerken op dinsdagochtend

Iedere dinsdagochtend om 10.00 uur in het restaurant. Buurtbewoners € 2,50 toegang incl. koffie.

Markt

Naar de markt op donderdagochtend

Iedere donderdagochtend om 10.00 uur, verzamelen in de hal. Deelname is gratis.

Gymnastiek

Bewegen in het restaurant

Iedere donderdagochtend om 10.15 uur in het restaurant. Buurtbewoners € 2,50 toegang incl. koffie.

Andere activiteiten in september

3 september

3 september braderie bij de Zevenster!

Braderie oogstfeest

U bent tussen 10.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom! Er zijn verschillende kraampjes met onder meer zelfgemaakte taarten en decoraties. Uiteraard zijn er ook hapjes en een drankje.

6 september

Optreden Michel Coenen bij Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster

Optreden Michel Coenen

Op dinsdag 6 september verzorgt zanger Michel Coenen een optreden in het restaurant van 14.00 – 16.00 uur. Voor bewoners gratis en voor buurtbewoners € 7,00 per persoon.

12 september

Bezoek Clown Toet

Clown Toet

Maandag 12 september bezoekt Clown Toet weer de afdeling PG en OPG. Ze gaat op zoek naar manieren om contact te maken met bewoners. Ze stemt haar benadering af op de bewoners.

13 september

baking cake ingredients (eggs, flour, sugar, butter and milk) on white table, top view

Heel Zevenhuizen bakt

Op dinsdag 13 september gaan we tussen 14.00 enc16.30 uur weer lekker bakken. Bewoners gratis. Buurtbewoners € 5,00 per persoon inclusief koffie en uiteraard een stukje zelfgebakken taart.

14 september

Filmmiddag bij Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster

Filmmiddag

Woensdagmiddag 14 september draaien we tussen 14.00 en 16.00 uur de filmklassieker ‘Some like it hot’. Voor bewoners gratis, buurtbewoners € 3,00 toegang incl. een hapje en drankje.

24 september

Burendag bij de Zevenster

Burendag

Zaterdag 24 september is het weer burendag, waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Komt u ons een handje helpen in de tuin tussen 14.00 en 16.00 uur?

27 september

High Tea bij Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster

High Tea

Dinsdag 27 september kunt bij ons in het restaurant tussen 14.00 en 16.00 uur genieten van een heerlijke High Tea. Voor bewoners gratis, buurtbewoners € 4,00 per persoon inclusief thee/koffie en uiteraard een lekkere high tea met zelfgemaakte hapjes.

28 september

Filmmiddag

Filmmiddag

Woensdagmiddag 28 september draaien we tussen 14.00 en 16.00 uur de filmklassieker ‘The Pink Panther’ met de komische Inspector Clouseau. Voor bewoners gratis, buurtbewoners € 3,00 toegang incl. een hapje en drankje.

Activiteiten Sar

De activiteiten van de SAR in de maand september in het restaurant:

  • Soos elke maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur

  • Bingo op woensdagmiddag 7 en 21 september van 14.00 tot 16.00 uur

  • Elke donderdagmiddag zangkoor van 14.00 tot 15.30 uur

Overige activiteiten

  • Iedere zondagochtend: kerkdienst om 10.00 uur in zaal 1 en 2
  • Iedere laatste maandag van de maand: praatochtend hervormde kerk om 10.00 uur in zaal 1 en 2

Duo fiets

Bewoners kunnen gratis gebruik maken van onze duofiets met trapondersteuning. Daarnaast kunnen ouderen in Zevenhuizen tegen een kleine vergoeding van €7,50 euro per 1,5 uur ook de duofiets lenen. Neem voor meer informatie contact op met Team Welzijn, telefoonnummer 0180 – 637 275 of 0180 – 637 104. U kunt via deze link de duofiets ook online reserveren.

Word vrijwilliger!

Vrijwilligers leveren een meer dan waardevolle bijdrage aan de zorg en het welzijn van onze cliënten en bewoners. We zijn er trots op dat zoveel mensen bereid zijn tot vrijwilligerswerk in en buiten ons verzorgingshuis. Maar we kunnen altijd nog extra helpende handen gebruiken!