Activiteiten bij Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster

Activiteiten bij de Zevenster

Ouderen kunnen nog steeds actief blijven in de Zevenster. Voor ouderen met én zonder indicatie organiseert de Zevenster diverse activiteiten die door onze professionele medewerkers samen met onze vrijwilligers met enorm veel plezier begeleid worden. U kunt bijvoorbeeld een paar keer per week terecht in ons inloophuis voor een kop koffie en een activiteit. Daarnaast organiseren we culturele activiteiten, activiteiten met kinderen en honden, gaan we op donderdagochtend naar de markt en geven we computerles. En lekker actief bezig zijn kan tijdens de ouderengym of op de duofiets.

Overzicht vaste activiteiten

vaste activiteiten september

Duo fiets
Bewoners en klanten van onze thuiszorg kunnen gratis gebruik maken van onze duofiets met trapondersteuning. Daarnaast kunnen ouderen in Zevenhuizen tegen een kleine vergoeding van €7,50 euro per 1,5 uur ook de duofiets lenen. U kunt de duofiets hier online reserveren.

Meer weten over of aanmelden?

Wilt u zich aanmelden voor een activiteit van de Zevenster of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Team Welzijn. Dat kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 – 15.00 uur via telefoonnummer (0180) 637275 of (0180) 637104. Of vul voor het aanmelden van een activiteit hieronder uw gegevens in, u ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging.

* Graag invullen

Leuke aankomende activiteiten

Word vrijwilliger bij Centrum voor Ouderenzorg de ZevensterWord vrijwilliger

Vrijwilligers leveren een meer dan waardevolle bijdrage aan de zorg en het welzijn van onze cliënten en bewoners. We zijn er trots op dat zoveel mensen bereid zijn tot vrijwilligerswerk in en buiten ons verzorgingshuis. Maar we kunnen altijd nog extra helpende handjes gebruiken!

Lees meer over vrijwilligers bij de Zevenster

Ander steentje bijdragen?

word ook vriend van Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster
kom werken bij Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster