Activiteiten bij Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster

Activiteiten bij de Zevenster

Ouderen kunnen nog steeds actief blijven in de Zevenster. Voor ouderen met én zonder indicatie organiseert de Zevenster diverse activiteiten die door onze professionele medewerkers samen met onze vrijwilligers met enorm veel plezier begeleid worden. U kunt bijvoorbeeld een paar keer per week terecht in ons inloophuis voor een kop koffie en een activiteit. Daarnaast organiseren we culturele activiteiten, activiteiten met kinderen en honden, gaan we op donderdagochtend naar de markt en geven we computerles. En lekker actief bezig zijn kan tijdens de ouderengym of op de duofiets.

Overzicht vaste activiteiten

Duo fiets
Bewoners kunnen gratis gebruik maken van onze duofiets met trapondersteuning. Daarnaast kunnen ouderen in Zevenhuizen tegen een kleine vergoeding van €7,50 euro per 1,5 uur ook de duofiets lenen. Neem voor meer informatie contact op met Team Welzijn, telefoonnummer 0180 – 637 275 of 0180 – 637 104.

Meer weten over of aanmelden?

Wilt u zich aanmelden voor een activiteit van de Zevenster of wilt u meer informatie over onze dagopvang of inloophuis? Neem dan contact op met ons Team Welzijn.

Leuke aankomende activiteiten

Word vrijwilliger!

Vrijwilligers leveren een meer dan waardevolle bijdrage aan de zorg en het welzijn van onze cliënten en bewoners. We zijn er trots op dat zoveel mensen bereid zijn tot vrijwilligerswerk in en buiten ons verzorgingshuis. Maar we kunnen altijd nog extra helpende handen gebruiken!