Coronamaatregelen

Door de maatregelen rondom het coronavirus kunnen we momenteel geen openbare activiteiten organiseren. We hebben te maken met een maximaal aantal deelnemers, daarom zijn de activiteiten alleen toegankelijk voor onze bewoners. Dit geldt helaas ook voor familie van onze bewoners. We hopen dat we op termijn weer openbare activiteiten kunnen organiseren.

Optredens maand september voor onze bewoners

9 september optreden Peter Gayle

De sympathieke zanger/entertainer Peter van Galen is een geboren en getogen Rotterdammer. Al jaren staat hij op het podium en hij maakt van elk optreden een waar feest voor jong en oud. Met zijn karakteristieke stemgeluid en gloedvolle presentatie weet hij zijn publiek te boeien en te vermaken. Zijn repertoire bestaat onder meer uit songs van Nederlandstalige topartiesten.

Zanger Peter Gayle

21 september optreden Eric Newman

Entertainer Eric Newman is een echte allrounder. Hij vermaakt het publiek met zang, typetjes, spelshowconcepten en als presentator. Eric Newman brengt met zijn optredens een warme en gezellige sfeer. Iets wat hij zelf ook belangrijk vindt. Met zijn leuke interactie met het publiek of humoristische anekdotes maakt hij elk optreden tot een mooie herinnering voor zijn publiek.

Zanger Eric Newman

Duo fiets
Bewoners kunnen gratis gebruik maken van onze duofiets met trapondersteuning. Daarnaast kunnen ouderen in Zevenhuizen tegen een kleine vergoeding van €7,50 euro per 1,5 uur ook de duofiets lenen. Neem voor meer informatie contact op met Team Welzijn, telefoonnummer 0180 – 637 275 of 0180 – 637 104.

Word vrijwilliger!

Vrijwilligers leveren een meer dan waardevolle bijdrage aan de zorg en het welzijn van onze cliënten en bewoners. We zijn er trots op dat zoveel mensen bereid zijn tot vrijwilligerswerk in en buiten ons verzorgingshuis. Maar we kunnen altijd nog extra helpende handen gebruiken!