Welzijn voor ouderen

Wat is welzijn?

Onder welzijn wordt het lichamelijke en geestelijke welbevinden van mensen verstaan. Hoe we ons voelen, hangt af van tal van factoren. Denk aan woonomgeving, financiële middelen, mobiliteit en de mogelijkheid om een beroep te doen op anderen. Hoe wij ons welzijn ervaren hangt ook af van onder meer sociale factoren, zoals het hebben van zinvolle relaties. Geestelijk en lichamelijk welzijn is niet vanzelfsprekend. Zo heeft maar liefst een derde van de 55-plussers in Nederland last van eenzaamheidsgevoelens.

Wat is welzijn voor ouderen?

Ouderen willen zo lang mogelijk thuis wonen, zelfstandig blijven en zelf de richting van hun leven bepalen. Om die zelfstandigheid te bevorderen en om deze ouderen te stimuleren te blijven deelnemen aan de maatschappij, bieden zorgorganisaties vaak een breed pallet van activiteiten aan. Ook de Zevenster richt zich met bepaalde diensten op het voorkomen van eenzaamheid en het kunnen bieden van tijdelijke en adequate ondersteuning. Zoals dagbesteding, een inloophuis, maaltijdverzorging, vervoer, informatie en educatie. Daarnaast is het welzijn van de bewoners van ons verpleeghuis erg belangrijk voor ons. Onze medewerkers en vele vrijwilligers zetten zich dagelijks in om de dagen van onze bewoners kleur te geven.

Lees hier meer over welzijn voor ouderen:

Meer weten?

Wilt u meer informatie of wilt u graag een persoonlijk gesprek en een rondleiding? Neem dan contact op met Dita Versteeg, onze maatschappelijk werker. U kunt Dita telefonisch bereiken op 0180 – 637 286. Of vul hier uw gegevens in, wij nemen vervolgens contact met u op voor het maken van een afspraak. Samen met u bekijken we wat er mogelijk is. Zodat onze zorg altijd precies bij uw wensen past.

* Graag invullen

Centrum voor Ouderenzorg

Centrum voor Ouderenzorg

Leliestraat 3
2761 HD Zevenhuizen ZH
T: (0180) 63 71 11
E: info@de7ster.nl
F: (0180) 63 40 50

Facebook
Google+

Wilt op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of volg ons op Social Media!

Steentje bijdragen?

Word vrijwilliger van Verzorgingshuis De Zevenster | Zevenhuizen ZH
werken bij Verzorgingshuis De Zevenster | Zevenhuizen ZH
word vriend van Verzorgingshuis De Zevenster | Zevenhuizen ZH

Onze keurmerken

Onze keurmerken

Aangesloten bij

Aangesloten bij Actiz