Weer gulle giften bij de Zevenster afgelopen week!
De afgelopen dagen zijn onze bewoners en medewerkers weer enorm verwend met een aantal gulle giften. Zo heeft een inwoner van Zevenhuizen zelf met een snijmachine allemaal doosjes gemaakt en deze gevuld met wat lekkers. Wat zal dat een werk zijn geweest! We hebben met elkaar genoten van de verwennerij én de mooie brief die erbij zat.

Bloemen en nog eens bloemen!

Een aantal ondernemers zijn een actie gestart om tulpen te kopen bij een bloemenhandelaar en deze weg te geven aan de zorgverleners. De bedoeling is dat een andere ondernemer het stokje overneemt. Die kan dan bij het volgende ziekenhuis/verzorgingshuis/politie of welke instantie dan ook bossen bloemen uitdelen, omdat zij het verdienen in deze bijzondere moeilijke tijden. Met deze actie ondersteunen zij zowel de bloemenhandelaren als medewerkers in vitale functies. Hit eten en drinken in Nieuwerkerk, Mahutte Schilders uit Rotterdam, Stovius Auto Service uit Nieuwerkerk aan den IJssel en Drank- en Spijslokaal Perron uit Nieuwerkerk aan den IJssel: bedankt voor dit mooie initiatief!

Daarnaast heeft René Amerlaan Transport uit Zevenhuizen ons verrast met prachtige en fleurige boeketten en Bakkeren, een gerbera kwekeij uit Zevenhuizen, heeft ons blij gemaakt met – hoe kan het ook anders – bossen gerbera’s!

Allemaal nogmaals enorm bedankt namens onze bewoners en medewerkers, dankzij jullie hebben we het voorjaar in huis kunnen halen!

Weer gulle giften bij de Zevenster afgelopen week!

Geef een antwoord