Onvergetelijke rondrit per koets - Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster
Voor de tweede keer heeft Eef van den Berg, samen met zijn echtgenote Marion van den Berg, een rondrit per koets georganiseerd voor de bewoners van De Zevenster. Alle bewoners werden op zaterdagmiddag 5 augustus uitgenodigd voor een ritje door Zevenhuizen en daar was heel veel animo voor. Het was mooi weer en het tochtje met de open koets was voor velen een aangename verrassing.

De koets met twee prachtige paarden ervoor werd geparkeerd bij de ingang van het zorgcentrum. Zij die niet mee konden of wilden, genoten van het schouwspel en mochten de paarden een klontje geven. Een aantal medewerkers en vrijwilligers zorgden dat de bewoners die meegingen in de koets konden plaatsnemen. Met een extra opstapje en veel spierkracht van een paar sterke mannen werden zij geholpen en als er tien personen in de koets zaten vertrok hij voor een rit van een klein half uur. Drie vrijwilligers reden op de fiets achter de koets aan om hulp te kunnen bieden in geval dat nodig zou zijn en om paardenpoep op te ruimen!

In totaal reed de koets vier keer met een volle wagen door het dorp en de mensen genoten zichtbaar van het tochtje. “Dit is de mooiste dag van mijn leven”, verzuchtte een van de bewoners. Een andere bewoner heeft de hele weg allemaal herinneringen opgehaald en anderen verbaasden zich erover dat Zevenhuizen zo’n mooi dorp is. Na het tochtje met de koets werden de bewoners onthaald met koffie en koek in het restaurant van De Zevenster

Eef en Marion en natuurlijk alle vrijwilligers hartelijk dank voor deze onvergetelijke ervaring!

Geef een antwoord