In de Zevenster spelen vrijwilligers een onmisbare rol in het dagelijkse reilen en zeilen van ons verzorgingshuis en voor onze thuiszorgcliënten. En we kunnen altijd nog wel wat extra helpende handjes gebruiken! Momenteel zoeken wij met spoed een vrijwilliger voor de onderstaande functies.

Gastvrouw voor ons restaurant

Vrijwilligers gezocht: gastvrouw voor ons restaurantAls vrijwilliger in het restaurant helpt u mee om het restaurant in de Zevenster een warme en sfeervolle omgeving te zijn waar ouderen heerlijk kunnen genieten van de maaltijd en van sociale contacten.

Uw functie
Dit doet u door de tafels van te voren te dekken. Zodra de gasten komen helpt u hen met het opnemen van de maaltijd en het uitserveren. Na afloop helpt u met opruimen.

Uw profiel
U helpt meedenken in wensen en mogelijkheden van de gasten. U heeft interesse in ouderen, kan een luisterend oor bieden, heeft een inlevend vermogen en een warm hart. U spreekt Nederlands.

Wanneer
U bent 1 x per week op maandag tussen 11.30 en 13.30 uur beschikbaar en oproepbaar op andere dagen. Uiteraard gebeurt dit in overleg.

Rolstoelbuschauffeur

rolstoelbus van Verzorgingshuis de Zevenster | Zevenhuizen ZHAls chauffeur helpt u mee om ouderen in staat te stellen uit huis te komen. Ouderen kunnen hierdoor deelnemen aan ons inloophuis, naar het ziekenhuis gebracht worden en we kunnen onze bewoners met medewerkers en familieleden een heerlijk dagje uit bezorgen.

Uw functie
U haalt de ouderen op van huis en brengt ze naar de Zevenster. Na afloop brengt u iedereen weer thuis. Een rolstoel zet u vast met de daarvoor bestemde materialen.

Uw profiel
U heeft interesse in ouderen, kan een luisterend oor bieden, heeft een inlevend vermogen en een warm hart. U spreekt Nederlands.

Wanneer
U bent 1 x per week op dinsdag beschikbaar en oproepbaar op andere dagen. Uiteraard gebeurt dit in overleg.

Begeleider marktochtend

Als vrijwilliger voor de marktochtend helpt u bewoners mee naar buiten te gaan en zelf hun eigen boodschapjes te doen. Het naar buiten gaan en zelf zien versterkt het gevoel van zelfstandigheid voor de ouderen.

Uw functie
Samen met de andere vrijwilligers en 1 medewerker haalt u bewoners op van hun appartement, maakt samen een boodschappenlijstje en gaat samen op stap om de benodigdheden te halen. Met de rolstoel rijdt u naar de markt of een van de andere winkels in Zevenhuizen. Na afloop brengt u de bewoners terug en kan met een andere bewoners  heerlijk samen boodschappen doen.

Uw profiel
U bent in staat om een rolstoel te duwen, U heeft interesse in ouderen, kan een luisterend oor bieden, heeft een inlevend vermogen en een warm hart. U spreekt Nederlands.

Wanneer
1x per week op donderdag van 9.00-11.45 uur.

Wij bieden u

Een open en collegiale sfeer, begeleiding, consumpties koffie/thee en een verzekering.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of u wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met
Cora Heppe, coördinator Welzijn de Zevenster via cheppe@de7ster.nl of 0180-637275. U kunt ook hieronder uw gegevens invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

[si-contact-form form=’1′]

Geef een antwoord