Vrijwilligers voor onze rolstoelbus gezocht!
In de Zevenster spelen vrijwilligers een onmisbare rol in het dagelijkse welzijn van onze bewoners en deelnemers aan onze dagbesteding. Momenteel zoeken wij met spoed vrijwilligers voor de volgende functie:

Chauffeur rolstoelbus

Als chauffeur helpt u mee om ouderen in staat te stellen uit huis te komen en bijvoorbeeld deel te nemen aan onze dagbesteding. Maar ook voor individuele ritten van onze bewoners en voor ritten naar het ziekenhuis bent u onmisbaar.

Uw functie

Voor de dagbesteding haalt u de ouderen op van huis en brengt ze naar de Zevenster. Na afloop brengt u iedereen weer thuis. Voor de individuele ritten haalt u de bewoner op bij de Zevenster en brengt u de bewoner naar zijn/haar bestemming. Ook de terugrit verzorgt u. Ouderen in een rolstoel zet u vast met de daarvoor bestemde materialen.

Uw profiel

U heeft uiteraard een rijbewijs categorie B. Ook bent u lichamelijk in staat om de ouderen in en uit de bus te helpen. Daarnaast heeft u interesse in ouderen, u bezit inlevingsvermogen en u heeft een warm hart. U spreekt Nederlands.

Wanneer

U bent beschikbaar op werkdagen (maandag tot en met vrijdag). Dat kan 1 dag of meerdere dagen zijn. Vanaf 9 uur haalt u de ouderen thuis op en brengt ze naar de Zevenster. ’s Middags om 15.30 uur haalt u de ouderen weer op bij de Zevenster en brengt u ze weer thuis. Het verzorgen van de individuele ritten geschiedt op afroep.

Wij bieden u

Een cursus rijvaardigheid. En een open en collegiale sfeer, begeleiding, jaarlijkse feestavond, consumpties koffie/thee en een verzekering.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of u wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met Team Welzijn de Zevenster via dagbesteding@de7ster.nl of 0180-637275.

Geef een antwoord