Vrijwilligers gezocht voor individueel bezoek bewoners
Bent u een liefhebber van een kopje koffie of thee, een spelletje en/of een praatje? En wilt u een bewoner van de Zevenster regelmatig verblijden met een individueel bezoek? Dan zijn wij op zoek naar u!

Veel ouderen voelen zich ongewild eenzaam. Eenzame ouderen vinden het lastig om dit bespreekbaar te maken. Ze hebben het gevoel hiermee mensen lastig te vallen. Om dit gevoel en de eenzaamheid bij onze bewoners tegen te gaan, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die onze bewoners met regelmaat individueel willen bezoeken.

Uw functie

Als vrijwilliger bezoekt u een bewoner en drinkt samen een kopje koffie of thee. U maakt een praatje, doet een spelletje of bent samen creatief bezig of u maakt met elkaar een wandeling in de tuin. Inspelen op de wensen van de individuele bewoner staat centraal.

Uw profiel

U heeft interesse in ouderen en bent 20 jaar of ouder. Bij voorkeur vindt u het leuk om samen iets te doen, denk bijvoorbeeld aan knutselen, schilderen op doek, poppen maken met klei enz. Daarnaast kunt u een luisterend oor bieden, bezit u inlevingsvermogen en heeft u een warm hart. U spreekt Nederlands.

Wanneer

Tijdstip: in overleg 1 keer per week. Samen bespreken we wat op dat moment de wens is van de bewoner om samen een gezellige ochtend of middag door te brengen.

Wij bieden u

Een open en collegiale sfeer, begeleiding, jaarlijkse feestavond, consumpties koffie/thee en een verzekering.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of u wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met Team Welzijn van de Zevenster via dagbesteding@de7ster.nl of 0180-637275.

Geef een antwoord