Vrijwilligers gezocht: begeleider ziekenhuis
Vrijwilligerswerk is niet alleen leuk en afwisselend, u geeft ook écht betekenis aan iemands leven. Wij zijn met spoed op zoek naar vrijwilligers die een bewoner zonder familieleden/mantelzorger kan begeleiden op een afspraak in het ziekenhuis.

Uw functie

U begeleidt onze bewoner naar, tijdens en terug van de afspraak in het ziekenhuis. In principe wordt voor het vervoer een taxi geregeld of gebruik gemaakt van onze rolstoelbus. Het is belangrijk dat u onze bewoner de nodige hulp kan bieden, bijvoorbeeld als de bewoner zich moet uitkleden tijdens de afspraak.

Uw profiel

U kunt onze bewoner zelfstandig begeleiden. U heeft interesse in ouderen, kunt een luisterend oor bieden en heeft een inlevend vermogen en een warm hart. U spreekt Nederlands.

Wanneer

Deze hulpvraag komt niet zo heel vaak voor, maar het is voor onze bewoner wel belangrijk dat wij in onvoorziene situaties op uw hulp kunnen rekenen. Meerdere vrijwilligers die op afroep overdag en op doordeweekse dagen beschikbaar zijn, zijn dus van harte welkom.

Wij bieden u

Een open en collegiale sfeer, begeleiding, consumpties koffie/thee en een verzekering.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of u wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met Team Welzijn de Zevenster via dagbesteding@de7ster.nl of 0180-637275.


Herhaalde oproep: Gastvrouw/heer voor ons restaurant

We zijn nog steeds op zoek naar vrijwillgers die ons in ons restaurant willen helpen. Interesse? Hier leest u meer over deze vrijwilligersfunctie: https://www.de7ster.nl/vrijwilliger-gezocht-gastvrouw-man-restaurant/

Geef een antwoord