Videoboodschap en oproep van onze bestuurder Wim Ansen

Door de situatie rondom het coronavirus zijn het bijzondere tijden voor onze bewoners en medewerkers in de Zevenster. Onze bestuurder Wim Ansen praat u bij en doet een oproep om met ons mee te denken over mogelijkheden om lichtpuntjes voor onze bewoners en medewerkers te creëren. Met deze lichtpuntjes krijgen onze bewoners en medewerkers momenten om naar toe te leven. Denkt u met ons mee? Mail uw ideeën naar bestuurssecretaris@de7ster.nl!

Bekijk hieronder de videoboodschap

2 Reacties
  1. Fijn wat te horen . Respect voor jullie zoals jullie het doen . Ook al heb ik me vader lang niet gezien . Naar ik was zelf ook heel ziek . En een risico geval ben ik . Dus ik weet dat ik me vader lang niet kan zien . Maar weet dat die daar in goede handen is .
    Nogmaals respect voor al het personeel
    Liefs Jolanda

Geef een antwoord