Vakantiekrachten voor de zomer gezocht - Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster

Heb jij affiniteit met de ouderenzorg? Vind jij het leuk om werkervaring op te doen en nieuwe dingen te leren? En ben jij bovendien de komende zomermaanden (mei tot september) beschikbaar? Dan hebben wij de perfecte vakantiebaan voor jou! Wij zoeken diverse

VAKANTIEKRACHTEN

Wat ga je als vakantiekracht doen?

De keuze is aan jou! We hebben diverse functies voor vakantiewerk beschikbaar:

  • Wil jij graag onze collega’s helpen met (zorg) ondersteunende werkzaamheden? Kies dan voor vakantiewerk op één van onze zorgafdelingen!
  • Hou jij liever alles lekker fris en schoon? Kom dan onze collega’s van huishouding helpen!
  • Ligt jouw hart meer bij het ondernemen van activiteiten met onze bewoners? Zoals het maken van een wandeling naar de markt of het spelen van een spel? Dan is de functie van assistent welzijn iets voor jou!

Jij kunt ook zelf kiezen hoeveel uren jij wilt gaan werken. Voor alle vakantiebanen geldt dat jij aangeeft voor hoeveel uur je inzetbaar bent, op basis daarvan word je ingeroosterd.

Wat levert het vakantiewerk je op?

Een dosis werk- en levenservaring! Je komt te werken bij een kleinschalige organisatie, waarin oog is voor elkaar: voor bewoners én voor medewerkers! Je wordt betaald op basis van de CAO VVT. Goed om te weten: dit loon ligt hoger dat het wettelijke minimum jeugdloon!

Wat vragen wij van jou als vakantiekracht?

Het enige wat wij van jou vragen is dat je gemotiveerd en betrouwbaar bent. Bovendien ben je minimaal 3 weken aaneengesloten beschikbaar in de periode van mei tot september. En bij voorkeur ben je minimaal 17 jaar oud.

Interesse?

Solliciteer dan direct via het sollicitatieformulier. Sluit een korte motivatiebrief en je cv bij. Geef tevens aan  welk werk je voorkeur heeft en in welke weken je beschikbaar bent!


Maak kennis met de Zevenster

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer wilt weten over de Zevenster voordat je solliciteert. In de onderstaande video’s en in onze serie ‘Een goed gesprek met…’ kun je kennismaken met de mensen waar het in de Zevenster om draait, zoals onze zorgvragers, medewerkers en vrijwilligers. Hierdoor krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van onze zorginstelling.

Geef een reactie