Vacature Teamleider Zorg

Over de Zevenster

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat.

Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 160 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt De Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.

Wij zijn op zoek naar een

Teamleider Zorg (m/v)
32 uur

Over de functie 

Als Teamleider Zorg ben jij integraal verantwoordelijk voor de geleverde zorg en het functioneren van de afdeling. Jij coördineert de dagelijkse zorg, fungeert als eerste aanspreekpunt bij klachten en bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg binnen jouw teams. Jij bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de productieafspraken en het opstellen en naleven van de afspraken in het jaarplan.

Daarnaast geef jij uitvoering aan het personeelsbeleid door het houden van onder andere functioneringsgesprekken en verzuimgesprekken, het stimuleren van de eigen ontwikkeling en het coachen van individuele medewerkers en de teams.

Het leidinggeven is gericht op het stimuleren van het zelfsturend, zelf lerend en zelf oplossend vermogen van de medewerkers. Daarbij worden de mogelijkheden en capaciteiten van de individuele medewerker benut en zichtbaar gemaakt en wordt persoonlijke groei gestimuleerd.

Jouw profiel als Teamleider Zorg

Jij bent in het bezit van een diploma verpleegkundige, bij voorkeur niveau 5, aangevuld met een managementopleiding/cursus. Daarnaast is het van belang dat jij beschikt over leidinggevende ervaring in de (ouderen)zorg. Vanzelfsprekend heb jij affiniteit met de doelgroep en een klantgerichte instelling. Jij staat voor jouw team, de organisatie en wat je doet. Jij bent resultaatgericht, maakt makkelijk verbinding en geeft feedback en vertrouwen. Verder beschik jij over goede sociale vaardigheden, tact, en het vermogen tot stimuleren, motiveren en overtuigen.

Ons aanbod voor een Teamleider Zorg

We bieden jou een afwisselende en boeiende functie binnen een prettige werkomgeving waar de zorg om mensen draait. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, is de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend.

Ook vindt de Zevenster het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de nodige aandacht. Zo werken wij bijvoorbeeld met een e-learningplatform.  

Salariëring is volgens FWG 50, afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt maximaal € 3.444,48 bruto per maand (op basis van 36 uur). Daarnaast ontvang je een structurele eindejaarsuitkering van 7,4% over het bruto salaris. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT.

Is dit dé baan die jij zoekt ?

Ga dan snel naar de website van Terra Management Search. Zij verzorgen voor de Zevenster de werving en selectie van deze functie.


Maak kennis met de Zevenster

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer wilt weten over de Zevenster voordat je solliciteert. In de onderstaande video’s en in onze serie ‘Een goed gesprek met…’ kun je kennismaken met de mensen waar het in de Zevenster om draait, zoals onze zorgvragers, medewerkers en vrijwilligers. Hierdoor krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van onze zorginstelling.

Geef een reactie