TANDEM is een onderdeel van het Transmuraal Netwerk Midden Holland, een samenwerkingsverband van zorgaanbieders ten behoeve van de zorgverlening in de thuissituatie aan mensen met psychogeriatrische klachten. Het zorgaanbod van TANDEM bestaat uit diagnostiek, behandeling en begeleiding in samenwerking met de voorzieningen in de 1e lijn, ziekenhuizen en GGZ- en V&V-instellingen.

Naast de behandeling en begeleiding van cliënten is de zorgverlening ook gericht op de begeleiding en ondersteuning van partners en gezinsleden van cliënten met dementie. TANDEM beschikt naast het casemanagement over een in dementiezorg gespecialiseerd en multidisciplinair samengesteld adviesteam.

TANDEM is per 1 januari 2020 op zoek naar een ondernemende:

Casemanager dementie 2 x 24 uur per week (m/v)

Werkzaamheden

Als casemanager ben je de spil in de hulpvraag, gericht op het coördineren van de zorg en het begeleiden van de cliënt met dementie en haar/zijn omgeving, zodat het thuis wonen zo optimaal mogelijk blijft. Je brengt de zorgvraag in kaart, geeft voorlichting over het ziektebeeld en de mogelijkheden in zorg en welzijn. Je zorgt voor afstemming en bemiddeling tussen de cliënt, mantelzorg en zorgaanbieders. Je onderhoudt contact met de huisarts en andere zorgverleners om tot een goede afstemming van zorg te komen.

Wij vragen

  • enthousiasme en pioniersgeest
  • voltooide HBO-V-, SPV- of MWD-opleiding
  • verworven opleidingsplaats voor of voltooide post-HBO-opleiding Casemanagement dementie
  • relevante werkervaring met cliënten uit de doelgroep
  • (enige) kennis van en ervaring met het toepassen van begeleidingsmethodieken bij dementie en methodieken op gebied van psycho-educatie
  • kennis van de sociale kaart en het zorgaanbod van de in het netwerk betrokken instellingen
  • onderhouden kennis van het eigen vakgebied
  • rijbewijs B en in bezit van een auto

Wij bieden

Een salaris overeenkomstig de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen. De functie is ingedeeld in FWG schaal 50 afhankelijk van opleiding en ervaring. De aanstelling geschiedt in eerste instantie voor een jaar en de casemanager komt in dienst bij een van de zorgaanbieder binnen het samenwerkingsverband.

Informatie en sollicitatie

Nadere informatie wordt verstrekt door Danielle Pelzer, specialist ouderengeneeskunde TANDEM, tel. 06 – 10467535.

Uw schriftelijke sollicitatie voorzien van CV kunt u richten aan:
TANDEM t.a.v. mevrouw P. Dekker, Anna van Meertenstraat 10 2804 TL Gouda.

De eerste gespreksronde is op 2 december 2019.
De sluitingsdatum voor deze vacature is 27 november 2019

Geef een reactie