Familieavond gedragsveranderingen

Op dinsdag 28 juni organiseert de Zevenster opnieuw een familieavond in het restaurant van de Zevenster. Het belooft weer een interactieve en inspirerende avond te worden. Op deze informatieavond staat het volgende onderwerp centraal:

gedragsveranderingen

We gaan hierbij in op gedragsveranderingen veroorzaakt door beroerte, traumatisch hersenletsel, hersentumor en dementie. Sprekers zijn Carolien Hakkesteegt & Dita Versteeg. Tijdens de avond is er ook voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en om ervaringen met elkaar delen. U bent van harte welkom.

Bijzonderheden familieavond

Vanaf 18.30 uur start de inloop met een kopje koffie, de presentatie begint om 19.00 uur. De avond is uiterlijk rond 22.00 uur afgelopen. Tussendoor wordt er een pauze gehouden. Iedereen die belangstelling heeft voor gedragsveranderingen is van harte welkom; wij kijken er naar uit om u op deze avond te ontmoeten.

Aanmelden

U kunt zich voor deze informatieavond aanmelden door een e-mail te sturen naar dversteeg@de7ster.nl. Geef in de e-mail aan met hoeveel personen u komt.

Geef een antwoord