Thuiszorg bij lichamelijke aandoening

Thuis kunnen blijven wonen bij een lichamelijk beperking 

Bent u herstellende van een operatie, ongeval of een ziekte? Of heeft u een chronische lichamelijke aandoening die u beperkt in uw dagelijkse verzorging? Natuurlijk blijft u het liefst, als dat mogelijk is, thuis in uw eigen vertrouwde omgeving wonen. Als u hierbij extra ondersteuning nodig heeft dan bent u bij ons thuiszorgteam aan het juiste adres voor professionele hulp. Gewoon bij u thuis. Wij kunnen u ook adviseren over speciale hulpmiddelen en aanpassingen in uw huis.

Advies en behandeling

Per 1 januari 2015 is verpleging en verzorging thuis onderdeel van het basispakket van uw zorgverzekering. Er geldt geen eigen risico. De wijkverpleegkundige bekijkt samen met u, en eventueel samen met uw arts, welke zorg u precies nodig heeft. Voor verpleging en verzorging heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig. De huisarts of wijkverpleegkundige bespreekt met u wat u zelf nog kunt en welke verpleging en verzorging nodig is. Uw zorgverzekeraar vergoedt deze zorg. De wijkverpleegkundige helpt u om de zorg te regelen. Samen met uw familie of vrienden en andere professionele zorgverleners. Bijvoorbeeld de huisarts, een medisch specialist of de maatschappelijke werker.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Onze thuiszorg wordt geboden door een compact en hecht team, hierdoor kunnen wij onze cliënten een vast gezicht bieden. Dagelijks worden er verschillende routes door het thuiszorgteam gereden. Hierbij maken we gebruik van onze thuiszorgauto, dit zorgt ervoor dat ons team zeer flexibel is. Er kan dan namelijk van de route worden afgeweken als er sprake is van veranderende omstandigheden bij een zorgvrager.

Alle zorg die wordt aangeboden is gebaseerd op individuele begeleiding en op uw wensen en behoeften. Daarbij wordt er altijd naar oplossingen en mogelijkheden gezocht. Eén keer per 6 weken sluiten wij aan bij het huisartsenoverleg. Hierdoor blijven de lijnen kort en kunnen wij voor cliënten sneller een oplossing vinden.

Ons werkgebied

Onze verzorgenden en verpleegkundigen bieden u zorg op maat in Zevenhuizen en de omringende plaatsen van de gemeente Zuidplas, zoals Moerkapelle, Nesselande, Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht.

Klanttevredenheid

Bij de Zevenster werken we dagelijks aan onze kwaliteit. Op een aantal manieren bewaken we de kwaliteit van onze zorg. Wij hebben bijvoorbeeld in richtlijnen en protocollen vastgelegd hoe te handelen in bepaalde situaties. De Zevenster is in het bezit van het HKZ kwaliteitscertifaat. Wij zijn trots op dit keurmerk dat laat zien dat wij serieus werk maken van de kwaliteit van onze zorg en dat we voldoen aan de gestelde eisen.

Op de website van ZorgkaartNederland vindt u recensies over de Thuiszorg van de Zevenster. ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. Wij nodigen u graag uit om op de website van ZorgkaartNederland uw ervaring met Thuiszorg van de Zevenster te delen. U helpt ons om onze kwaliteit te behouden of te verbeteren en u helpt anderen bij het kiezen tussen verschillende zorgaanbieders.

Meer weten over onze thuiszorg?

Wilt u meer informatie over de thuiszorg van de Zevenster of wilt u graag een persoonlijk gesprek? Neem dan contact  op met ons thuiszorgteam. U kunt het team telefonisch bereiken op 0180 – 637 106. Of vul uw gegevens in, wij nemen vervolgens contact met u op voor het maken van een afspraak bij u thuis. Samen met u bekijken we wat er mogelijk is zodat onze ondersteuning altijd precies bij uw wensen past.

[si-contact-form form=’2′]