Thuis zorg nodig?

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Dat kan!

Zolang mogelijk zelfstandig in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen, dat wilt u toch ook? Maar hoe gaat u deze wens vormgeven als u dagelijks zorg nodig heeft? Bijvoorbeeld omdat u hulp nodig heeft bij het aan- en uitkleden of omdat u niet meer zelfstandig in en uit bed kunt komen. Dan is het goed om te weten dat u altijd op de Zevenster kunt rekenen. Wij kunnen u met onze thuiszorg, het Volledig Pakket Thuis of het Modulair Pakket Thuis alle (intensieve) zorg bieden die u nodig heeft. Gewoon bij u thuis zonder dat u direct bij ons hoeft te komen wonen.

Wat zeggen klanten over de thuiszorg van de Zevenster?

 

Ze staan zo voor de deur als er wat is. Ik heb geen problemen. Als er iets bijzonders is dan registreren ze dat en dat gaat dan naar de Zevenster. Als het kleine dingen zijn verzorgen ze het zelf, anders sturen ze me naar de dokter. Als ik iets meld, dan wordt dat doorgegeven. Ik heb twee vaste medewerkers, de ene komt iedere ochtend en de andere iedere avond. Dat vind ik fijn. De zorg is goed en ik ben heel tevreden.

Lees meer over het zorgaanbod bij u thuis van de Zevenster

Bij de Zevenster bent u verzekerd van professionele zorg die bij u past. Wij bieden diverse soorten zorg en ondersteuning aan huis. Zodat u langer thuis kunt blijven wonen. Op deze pagina’s leest u meer over de diverse soorten van zorg die wij u thuis kunnen bieden:

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de thuiszorg van de Zevenster of wilt u graag een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met het thuiszorgteam. U kunt het team telefonisch bereiken op 0180 – 637 106. Of vul uw gegevens in, wij nemen vervolgens contact met u op voor het maken van een afspraak bij u thuis. Samen met u bekijken we wat er mogelijk is zodat onze ondersteuning altijd precies bij uw wensen past.

* Graag invullen

Centrum voor Ouderenzorg

Centrum voor Ouderenzorg

Leliestraat 3
2761 HD Zevenhuizen ZH
T: (0180) 63 71 11
E: info@de7ster.nl
F: (0180) 63 40 50

Facebook
Google+

Wilt op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of volg ons op Social Media!

Steentje bijdragen?

Word vrijwilliger van Verzorgingshuis De Zevenster | Zevenhuizen ZH
werken bij Verzorgingshuis De Zevenster | Zevenhuizen ZH
word vriend van Verzorgingshuis De Zevenster | Zevenhuizen ZH

Onze keurmerken

Onze keurmerken

Aangesloten bij

Aangesloten bij Actiz