Terugblik eerste lichtpuntjes: zangeres Belinda

In zijn videoboodschap van 26 maart heeft onze bestuurder Wim Ansen een oproep geplaatst om lichtpuntjes voor onze bewoners en medewerkers te creëren. Door deze lichtpuntjes hebben zowel onze bewoners als medewerkers momenten om naar toe te leven en ze schenken ons in deze tijd ook positieve gebeurtenissen om later aan terug te denken.

De eerste lichtpuntjes zijn een feit!

Wij zijn heel blij dat we de afgelopen 1,5 week al van een aantal lichtpuntjes hebben mogen beleven. Op woensdag 1 april gingen de handjes bij ons in de lucht tijdens het optreden van zangers Belinda. Haar optreden zorgde voor een grote glimlach op onze gezichten, terwijl er door iedereen vrolijk werd mee geklapt op de liedjes van Willeke Alberti, Frans Bauer en Chubby Checker. Belinda, heel erg bedankt voor jouw inzet en Karin Steenbergen, wij zijn jou heel dankbaar dat jij dit in gang hebt gezet! U kunt hier ook nog het artikel over het optreden van Belinda in Hart van Zuidplas teruglezen.

Optreden Jason Gilbert & Shirley Taylor

Zaterdag 4 april was een stralende dag. De zon stond stralend aan de hemel en Jason Gilbert & Shirley Taylor hebben met een mini-concert iedereen in de Zevenster stralend in het zonnetje gezet. Het optreden zorgde onder meer voor een lach en een traan bij het nummer ‘Mag ik dan bij jou’. En de evergreen ‘You never walk alone’ was een enorme hart onder onze riem, er werd dan ook luidkeels meegezongen. Nicole Hertog, ontzettend bedankt voor het organiseren en Jason & Shirley, dank jullie wel voor het mooie optreden!

Daar is de orgelman!

Op maandag 7 april heeft de orgelman voor een ouderwets gezellig moment gezorgd. Natuurlijk ontbrak de klassieker ‘Tulpen uit Amsterdam’ niet in het repertoire, wie is er nou niet groot mee geworden? Orgelman, ook jij enorm bedankt. Het was fijn dat jij er was!

Zelf ideeën?

Voorlopig durende de maatregelen rondom het coronavirus helaas nog wel even? Heeft u ideeën voor nieuwe lichtpuntjes rond de Zevenster? Neem dan contact met ons op via info@de7ster.nl. U doet er onze bewoners en medewerkers een groot plezier mee!

In onderstaande video vindt u een terugblik naar alle bijzondere momenten. Geniet u weer even met ons mee?

Geef een antwoord