Met spoed gezocht: vrijwilliger chauffeur rolstoelbus
Wij zijn met spoed op zoek naar een chauffeur voor onze rolstoelbus op vrijwillige basis. Zit u graag op de bus en helpt u graag kwetsbare ouderen? En bent u op maandag, dinsdag, woensdag of vrijdag? Wij horen graag van u!

Als chauffeur helpt u mee om ouderen in staat te stellen uit huis te komen. Ouderen kunnen hierdoor deelnemen aan ons inloophuis, naar het ziekenhuis gebracht worden en we kunnen onze bewoners met medewerkers en familieleden een heerlijk dagje uit bezorgen.

Uw functie

U haalt de ouderen op van huis en brengt ze naar de Zevenster. Na afloop brengt u iedereen weer thuis. Ouderen in een rolstoel zet u vast met de daarvoor bestemde materialen.

Uw profiel

U heeft interesse in ouderen, u kunt een luisterend oor bieden, u bezit inlevingsvermogen en u heeft een warm hart. U spreekt Nederlands.

Wanneer

U bent op maandag, dinsdag, woensdag of vrijdag beschikbaar.

Wij bieden u

Een open en collegiale sfeer, begeleiding, jaarlijkse feestavond, consumpties koffie/thee en een verzekering.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek ? Neem dan contact op met Marja van Vliet, coördinator Welzijn de Zevenster , dat kan per e-mail MvanVliet@de7ster.nl of bel 0180 – 637275.

Geef een antwoord