Online reserveren duofiets

Bewoners en klanten van onze thuiszorg kunnen via het reserveringssysteem tot 24 uur van tevoren een online een reservering maken voor het huren van onze duofiets met trapondersteuning. Overige gebruikers die niet aan de Zevenster gebonden zijn kunnen alleen telefonisch reserveren. Online reserveren is mogelijk voor de huurdagen maandag tot en met vrijdag, voor het huren van de fiets op een zaterdag en zondag kunt u alleen telefonisch reserveren. Voor telefonische reserveringen kunt u contact opnemen met Team Welzijn van de Zevenster. Het team is van maandag tot en met vrijdag overdag te bereiken op 0180-637275.

Aanvangstijden
U kunt de duofiets van maandag tot en met vrijdag reserveren om 10.00, 13.00 en 15.00 uur voor de duur van 1,5 uur.  Op zaterdag en zondag kunt u de duofiets om 13.00 en 15.00 uur reserveren, ook voor de duur van 1,5 uur. Houdt u er rekening mee dat in deze 1,5 uur de tijd van het ophalen van de duofiets (afhalen sleutel en accu en installeren accu op de duofiets) en het inleveren van de duofiets (demonteren accu en inleveren sleutel en accu) inbegrepen zit.

Instructie
Voor het gebruik van de duofiets is een instructie nodig. Tijdens het reserveren kunt u aangeven of u de duofiets al eens eerder heeft gebruikt of dat u de instructie al gevolgd heeft. Is dit niet het geval, dan maken we graag vooraf met u een afspraak om de instructie te kunnen geven.

Overige informatie
Het gebruik van de duofiets is gratis voor onze bewoners en klanten van de Thuiszorg. Voor overige gebruikers geldt een huurtarief van € 7,50 voor een blok van 1,5 uur. Tijdens het reserveren kunt u aangeven of u zelf als begeleider mee gaat of dat u wilt dat wij in overleg een vrijwilliger als begeleider voor u zoeken. In het laatste geval krijgt u zo spoedig mogelijk bericht of dat gelukt is.