De Kontaktster van de Zevenster

De Kontaktster is het magazine voor en door bewoners, familie, vrijwilligers en medewerkers van Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster. Het magazine stellen we voornamelijk online beschikbaar. Het online magazine leest het makkelijkst in een volledig scherm, klik hiervoor op het magazine helemaal rechtsonder op het rechthoekige icoon (fullscreen). U kunt door met uw muis te scrollen ook inzoomen op de pagina en door de linkermuisknop ingedrukt te houden de pagina op uw scherm verplaatsen. U gaat makkelijk naar vorige of volgende pagina’s door op de pijltjes < en > naast het magazine te klikken. Wilt u liever een papieren versie ontvangen, dan kunt u – zolang de voorraad strekt – een exemplaar per e-mail bij Karin Vear aanvragen.

Kontakster downloaden

U kunt hier ook de PDF’s van de KontaktSter downloaden:

Kontaktster uitgave najaar 2018

In deze uitgave leest u onder meer een persoonlijk afscheidswoord van Wouter IJzerman, stelt het team Opleidingen zich aan u voor, vertelt Tineke van Tol hoe het gaat met haar molen en praten onze bestuurder Wim Ansen en de cliëntenraad u bij.

Kontaktster uitgave voorjaar 2018

In deze uitgave gaan we onder meer in gesprek met Conny Lubking, stelt Ciska Slegtenhorst zich aan u voor, leest u hoe het gaat met de molen van Tineke van Tol, kijken we terug op activiteiten en ons personeelsfeest, en praten onze bestuurder Wim Ansen en de cliëntenraad u bij.

Kontaktster uitgave najaar 2017

In deze uitgave gaan we onder meer in gesprek met Joke de Witte, leest u meer over de HKZ hercertificering en over de beoordeling van ons opnameproces, kijken we terug op activiteiten, en praten onze bestuurder Wim Ansen en de cliëntenraad u bij.

Kontaktster uitgave voorjaar 2017

In deze uitgave gaan we onder meer in gesprek met mevrouw Kunstman, geven we een aantal veiligheidstips, kijken we terug op activiteiten,en praat onze bestuurder Wim Ansen en de cliëntenraad u bij.

Kontaktster uitgave winter 2016

In deze uitgave gaan we onder meer in gesprek met de heer Ravels, stellen we Sam en Sara aan u voor, kijken we terug op activiteiten, geven we tips over het gebruik van uw rollator, praat de cliëntenraad u bij en kunt u kennis maken met onze nieuwe behandelaars.