Kontaktster

De Kontaktster van de Zevenster

De Kontaktster is het magazine voor en door bewoners, familie, vrijwilligers en medewerkers van Verzorgingshuis de Zevenster. Wij nodigen graag iedereen uit om een bijdrage in te sturen voor het magazine. En heeft u ideeën en suggesties over de inhoud van het magazine? Wij horen het graag van u. En zou u het leuk vinden om deel uit maken van de redactie? Nog beter! U kunt zich hiervoor per e-mail bij Karin Vear aanmelden. Bellen ook: 0180 – 637 188.

Het magazine stellen we voornamelijk online beschikbaar. Het online magazine leest het makkelijkst in een volledig scherm, klik hiervoor op het magazine helemaal rechtsonder op het rechthoekige icoon (fullscreen). U kunt door met uw muis te scrollen ook inzoomen op de pagina en door de linkermuisknop ingedrukt te houden de pagina op uw scherm verplaatsen. U gaat makkelijk naar vorige of volgende pagina’s door op de pijltjes < en > naast het magazine te klikken. Het online magazine is ook op uw smartphone of tablet beschikbaar. En wilt u liever een papieren versie ontvangen, dan kunt u – zolang de voorraad strekt – een exemplaar per e-mail bij Karin Vear aanvragen.

Kontakster downloaden

U kunt hier ook de PDF’s van de KontaktSter downloaden:

Kontaktster uitgave voor 2018

In deze uitgave gaan we onder meer in gesprek met Conny Lubking, stelt Ciska Slegtenhorst zich aan u voor, leest u hoe het gaat met de molen van Tineke van Tol, kijken we terug op activiteiten en ons personeelsfeest, en praten onze bestuurder Wim Ansen en de cliëntenraad u bij.

Kontaktster uitgave najaar 2017

In deze uitgave gaan we onder meer in gesprek met Joke de Witte, leest u meer over de HKZ hercertificering en over de beoordeling van ons opnameproces, kijken we terug op activiteiten, en praten onze bestuurder Wim Ansen en de cliëntenraad u bij.

Kontaktster uitgave voorjaar 2017

In deze uitgave gaan we onder meer in gesprek met mevrouw Kunstman, geven we een aantal veiligheidstips, kijken we terug op activiteiten,en praat onze bestuurder Wim Ansen en de cliëntenraad u bij.

Kontaktster uitgave winter 2016

In deze uitgave gaan we onder meer in gesprek met de heer Ravels, stellen we Sam en Sara aan u voor, kijken we terug op activiteiten, geven we tips over het gebruik van uw rollator, praat de cliëntenraad u bij en kunt u kennis maken met onze nieuwe behandelaars.

Centrum voor senioren

Centrum voor senioren

Leliestraat 3
2761 HD Zevenhuizen ZH
T: (0180) 63 71 11
E: info@de7ster.nl
F: (0180) 63 40 50

Facebook
Google+

Wilt op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of volg ons op Social Media!

Steentje bijdragen?

Word vrijwilliger van Verzorgingshuis De Zevenster | Zevenhuizen ZH
werken bij Verzorgingshuis De Zevenster | Zevenhuizen ZH
word vriend van Verzorgingshuis De Zevenster | Zevenhuizen ZH

Onze keurmerken

De keurmerken van Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster