Ontdek onze Zorg!

Van 22 tot en met 27 maart staat bij ons de Ontdekdezorg-week centraal. In deze landelijke campagne draait alles om het interesseren van zij-instromers en herintreders in een baan in zorg en welzijn. De Zevenster neemt als werkgever in de ouderenzorg actief deel aan deze actie. Wij laten je hier graag kennismaken met onze mooie zorgorganisatie. Je kunt video’s bekijken, interviews met ons zorgpersoneel lezen en uiteraard vind je hier ook onze openstaande vacatures terug. En heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze staffunctionaris P&O Marjolein Smith, zij maakt  graag een afspraak met jou!

Wie is de Zevenster?

De Zevenster is een kleinschalig centrum voor ouderenzorg waar de mens echt mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Werken bij de Zevenster betekent dus werken bij een zorgorganisatie waar de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt een groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg. Als werkgever biedt de Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).

Bij de Zevenster werken 160 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend. De Zevenster vindt het bovendien belangrijk dat mensen zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook echt de nodige aandacht. Onze medewerkers worden regelmatig (bij)geschoold en er worden klinische lessen aangeboden. De Zevenster heeft de beschikking over een eigen skills lab/trainingsruimte. Ook werken wij met een online e-learning platform.

Bekijk hier het verhaal van de Zevenster!

We kunnen ons voorstellen dat je als zij-instromer of herintreder graag eerst wat meer wilt weten over de ouderenzorg in de Zevenster . In onderstaande video’s maak je kennis met onze medewerkers Lennart en Anne. Zij delen graag met jou hun verhaal over wat werken in de ouderenzorg én bij de Zevenster zo bijzonder maakt.

Maak kennis met onze medewerkers

In onze serie ‘Een goed gesprek met…’ kun je kennismaken met de mensen waar het in de Zevenster om draait, zoals onze zorgvragers, medewerkers en vrijwilligers. Hierdoor krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van onze zorgorganisatie. Hieronder hebben we een tweetal interviews met onze zorgmedewerkers geselecteerd. Uiteraard kun je ook alle andere interviews teruglezen, ga hiervoor  naar alle ‘Goede gesprekken met…’.

Onze openstaande vacatures

Wil je graag overstappen naar de ouderenzorg en de Zevenster? Neem dan een kijkje bij onze openstaande vacatures! Je kunt overigens ook altijd het open sollicitatieformulier insturen.

Meer Ontdekdezorg!

Wil jij je verder oriënteren en laten inspireren over de overstap naar een baan in de zorg en welzijn? Op ontdekdezorg.nl kun je onder meer webinars volgen. Tijdens deze webinars krijg je brede en praktische informatie over werken in zorg en welzijn én wordt er ingezoomd op een aantal verschillende werkvelden zoals de gehandicaptenzorg, welzijn, GGZ, en ziekenhuiszorg.

Ook kun je meer leren over bijvoorbeeld het vernieuwen van je BIG-registratie, het starten van een leer/werk traject, opleidingen en wat je moet doen als je een carrière switch naar één van de verschillende branches binnen zorg en welzijn overweegt.

Daarnaast kun je er kennismaken met andere zorgorganisaties in jouw regio. En ontdekken wat betekent het om in zorg en welzijn te werken. Wat ga je doen, welke opleiding(en) heb je nodig, hoeveel uren ga je werken en welk salaris ga je verdienen? Dit zijn praktische vragen waar je graag een antwoord op wil hebben voordat je je verder gaat oriënteren op werken in de sector. Op ontdekdezorg.nl  hebben ze alle praktische informatie en mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.