In de Zevenster spelen vrijwilligers een onmisbare rol in het dagelijkse reilen en zeilen van ons verzorgingshuis en voor onze thuiszorgcliënten. En we kunnen altijd nog wel wat extra helpende handjes gebruiken! Momenteel zoeken wij vrijwilligers voor de onderstaande functies.

Vrijwilliger voor kleine naai- & verstelwerkzaamheden

Vrijwilliger voor kleine naai- & verstelwerkzaamhedenBent u reuze handig in kleine naai- & verstelwerkzaamheden? Als vrijwilliger voor kleine naai- en verstelwerkzaamheden helpt u mee om de kleding van de ouderen weer netjes te maken.

Uw functie

Als vrijwilliger krijgt u van onze medewerkers van de linnenkamer kleding van bewoners waar een knoopje aangemaakt moet worden of een zoom vastgezet kan worden.

Uw profiel

U bent handig met naald en draad. U heeft interesse in ouderen, u kunt een luisterend oor bieden, heeft een inlevend vermogen en een warm hart. U spreekt Nederlands.

Wanneer

In overleg met u bent u 1 x per week 1 uur inzetbaar voor verstelwerkzaamheden.

Vrijwilliger voor ons Open Atelier

Vrijwilliger voor ons Open Atelier | Verzorgingshuis de Zevenster - Zevenhuizen1x per 2 weken organiseren wij ons Open Atelier. In het Open Atelier kunnen onze bewoners en buurtbewoners onder begeleiding tekenen of schilderen op open doek.

Uw functie

Tijdens het Open Atelier begeleidt u onze bewoners en buurtbewoners met tekenen of het schilderen op doek. Tevens helpt u vooraf en na afloop met het klaarzetten en opruimen van de materialen.

Uw profiel

U heeft creatieve vingers en affiniteit met tekenen en schilderen. U heeft interesse in ouderen, u kunt een luisterend oor bieden, heeft een inlevend vermogen en een warm hart. U spreekt Nederlands.

Wanneer

U bent 1x per 2 weken op woensdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur beschikbaar.

Vrijwilliger bij de honden-aai-ochtend

Vrijwilliger honden aai ochtend - verzorghuis de Zevenster | Zevenhuizen1 x per 14 dagen kunnen ouderen genieten van elkaar en van een gezamenlijke activiteit met behulp van  therapeutische honden. Het contact met de honden is voor onze bewoners zeer waardevol.

Uw functie

U helpt mee om ouderen op te halen van hun kamer of woning en zorgt ervoor dat u een rustpunt bent voor de ouderen.

Uw profiel

U heeft affiniteit met honden. U heeft interesse in ouderen, u kunt een luisterend oor bieden, heeft een inlevend vermogen en een warm hart. U spreekt Nederlands.

Wanneer

1x per 14 dagen op woensdagochtend van 9.30 – 11.30 uur.

Vrijwillige rolstoelmaker

Vrijwilliger rolstoelmaker | Verzorgingshuis de Zevenster | ZevenhuizenVoor deze vrijwilligersfunctie zoeken wij geen fietsen- maar een rolstoelmaker om kleine mankementen te verhelpen voor met name de rolstoelen die de Zevenster in eigen beheer heeft.

Uw functie

U controleert de rolstoel en zorgt er onder meer voor dat bij alle rolstoelen de banden op spanning staan om lekke banden te voorkomen en u zorgt er verder voor dat de bediening soepel blijft lopen.

Uw profiel

U bent handig in het verhelpen van kleine mankementen van de rolstoelen en u spreekt Nederlands.

Wanneer

1x per week, tijdstip in overleg.

Biljartvrijwilliger

Vrijwilliger spelletje biljart | Verzorgingshuis de Zevenster | ZevenhuizenBent u een fervente biljarter en vindt u het leuk om 1x per week samen met enkele mannelijke bewoners de keu-en te kruisen? Dan is deze functie wat voor u!

Uw profiel

U heeft affiniteit met biljart en kent de spelregels. U heeft interesse in ouderen, u kunt een luisterend oor bieden, heeft een inlevend vermogen en een warm hart. U spreekt Nederlands.

Wanneer

1x per week, tijdstip in overleg.

Wij bieden u

Een open en collegiale sfeer, begeleiding, consumpties koffie/thee en een verzekering.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of u wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met Cora Heppe, coördinator Welzijn de Zevenster via cheppe@de7ster.nl of 0180-637275. U kunt ook hieronder uw gegevens invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

[si-contact-form form=’1′]

Geef een antwoord