De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat.

Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 160 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt de Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.

Wij zoeken een nieuwe collega:

Weekendhulp Keuken

De functie Weekendhulp Keuken

Je werkzaamheden bestaan uit het assisteren van het keukenpersoneel, je doet de afwas en pakt de bezorgde boodschappen uit. Ook maak je de koffieapparaten schoon en help je, op verzoek, met het uitserveren van de maaltijden. Daarnaast help je bij het opruimen.

Je werkt volgens een rooster om het weekend, op zowel de zaterdag en de zondag 4,5 uur (van ca. 10.30-15.00u).

Word jij hier enthousiast van en ben jij daarnaast op zoek naar een werkgever waar de zorg om mensen, dus ook om onze medewerkers, draait? Kom dan werken bij zorgcentrum de Zevenster!

Jouw profiel als Weekendhulp Keuken

Je hebt affiniteit met ouderen en beschikt over een servicegerichte instelling, je bent betrouwbaar, flexibel en beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Ervaring is geen vereiste.

Je kunt snel aan de slag! Wanneer je op korte termijn inzetbaar bent is dat zeker een pre.

Ben jij student en heb jij ook interesse? Solliciteer dan gerust!

Ons aanbod voor een Weekendhulp Keuken

We bieden je een leuke, afwisselende bijbaan binnen een prettige werkomgeving! Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend. Ook vindt de Zevenster het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de nodige aandacht.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De inschaling is in FWG 10, minimaal bruto € 10,45 per uur.

Is dit dé baan die jij zoekt?

Solliciteer dan direct. Stuur je (korte) motivatiebrief en cv, onder vermelding van ‘sollicitatie helpende’ zo spoedig mogelijk maar uiterlijk voor 24 juli a.s. naar Cees van Helfteren, manager facilitaire dienst a.i.. Het e-mailadres is info@de7ster.nl.

Wil je graag eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Cees, hij is te bereiken op 06-40947029.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Maak kennis met de Zevenster

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer wilt weten over de Zevenster voordat je solliciteert. In de onderstaande video’s en in onze serie ‘Een goed gesprek met…’ kun je kennismaken met de mensen waar het in de Zevenster om draait, zoals onze zorgvragers, medewerkers en vrijwilligers. Hierdoor krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van onze zorginstelling.

Geef een antwoord