Vacature weekendhulp huishouding

Heb jij naast je school of studie nog wat vrije tijd over en ben jij op zoek naar een bijbaan in het weekend? Steek jij graag je handen uit je mouwen en ben jij een echte aanpakker? Word jij blij van een schone en opgeruimde werkvloer? En vind jij het daarnaast leuk om een handje mee te helpen in ons restaurant? Kom dan werken bij de Zevenster!

Wij zoeken per direct een

Weekendhulp Huishouding

Wat ga je doen?

Dit is een gecombineerde functie. Je verricht schoonmaakwerkzaamheden en je helpt serveren in ons restaurant. De schoonmaakwerkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de algemene ruimtes en de kantoren in de Zevenster. En in het restaurant serveer je koffie en maaltijden aan onze bewoners en gasten in het restaurant.
Je werkt volgens een rooster om het weekend, op zowel de zaterdag en de zondag van 07.30 tot 14.00 uur.

Jouw profiel

Allereerst heb je affiniteit met ouderen én je beschikt over een servicegerichte instelling. Ook heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Daarnaast is het belangrijk dat jij flexibel en betrouwbaar bent. Bij voorkeur ben je op korte termijn inzetbaar.

Wat bieden wij jou als weekendhulp huishouding

We bieden je een leuke, afwisselende bijbaan binnen een prettige werkomgeving waar de zorg om mensen draait. Daarnaast bieden wij je een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Het bruto uurloon bedraagt € 10,17. Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.

Is dit dé bijbaan die jij zoekt?

Solliciteer dan direct en geef via onderstaande knop ‘Solliciteren’ je gegevens aan ons door. Reageer vandaag nog en misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega! Wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Marian van Vliet, meewerkend coördinator huishouding. Zij is te bereiken op 0180 – 637 114.


Maak kennis met de Zevenster

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer wilt weten over de Zevenster voordat je solliciteert. In de onderstaande video’s en in onze serie ‘Een goed gesprek met…’ kun je kennismaken met de mensen waar het in de Zevenster om draait, zoals onze zorgvragers, medewerkers en vrijwilligers. Hierdoor krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van onze zorginstelling.

Geef een reactie