Vacature Verzorgende IG nachtdienst

Werk jij graag wanneer anderen slapen? Vind jij het leuk om in een klein team samen te werken om aan ouderen de beste verpleeghuiszorg te leveren? En ben jij daarnaast op zoek naar een werkgever waar de zorg om mensen, dus ook om onze medewerkers, draait? Kom dan werken bij Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster!

Wij zoeken Verzorgenden IG voor de nachtdienst

De functie

Binnen de ouderenzorg is echt geen nacht hetzelfde. Je hebt de zorg en de verantwoordelijkheid voor veel verschillende mensen. Elk met een eigen karakter, een eigen persoonlijk verhaal en een eigen zorgvraag. Dat maakt deze functie zo afwisselend. Je gaat zelfstandig aan de slag en bent een belangrijke schakel in een deskundig team dat met elkaar de best mogelijke zorg biedt.

Als verzorgende IG is je kerntaak tijdens de nachtdienst het verrichten van alle voorkomende verpleegtechnische handelingen en het uitzetten en toedienen van medicatie. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze bewoners kunnen genieten van een zo optimaal mogelijke nachtrust.

Jouw profiel

Je bent een gediplomeerd Verzorgende IG. En je hebt bij voorkeur ervaring met het werken in de ouderenzorg. Hierdoor weet je hoe je de gevraagde zorg moet uitvoeren en hoe je relaties kunt leggen en onderhouden met andere zorgverleners. Daarnaast is het belangrijk dat:

  • Jij goed kunt achterhalen wat de wensen en behoeften van jouw zorgvragers zijn en jij de ondersteuning daar op afstemt
  • Jij goed kunt samenwerken en initiatief en verantwoordelijkheid durft te nemen
  • Jij over sociale vaardigheden beschikt voor het informeren, overleggen, luisteren en het tonen van begrip naar de zorgvrager
  • Jij je betrokken voelt bij onze bewoners en hun naasten

Ons aanbod

We bieden je een leuke, afwisselende functie binnen een prettige werkomgeving. Het aantal contracturen is bespreekbaar. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend. Ook vindt de Zevenster het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de nodige aandacht.

De functie van verzorgende IG is ingedeeld in functiegroep 35. Overige arbeidsvoorwaarden, waaronder een structurele eindejaarsuitkering 7,4% over het bruto salaris, zijn conform  CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Is dit dé baan die jij zoekt?

Solliciteer dan direct. Stuur je motivatiebrief en cv, onder vermelding van ‘sollicitatie nachtdienst’ naar Marjolein Smith, staffunctionaris P&O. Haar e-mailadres is msmith@de7ster.nl. Wil je eerst graag meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Conny Lubking, teamleider Somatiek, Thuiszorg en Dagbesteding. Zij is te bereiken op 06 – 40 11 25 27.


Over de Zevenster

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat.

Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 160 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt De Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.

Maak kennis met

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer wilt weten over de Zevenster voordat je solliciteert. In onze serie ‘Een goed gesprek met…’ kun je kennismaken met de mensen waar het in de Zevenster om draait, zoals onze zorgvragers, medewerkers en vrijwilligers. Hierdoor krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van onze zorginstelling.

Geef een reactie