Nieuwe vacature: Verzorgende IG Thuiszorg (2x)

vacature Verzorgende IG Thuiszorg

Ben jij Verzorgende IG en vind jij het leuk om in een klein team samen te werken om aan ouderen de beste thuiszorg te leveren? Lever jij graag een bijdrage aan de zelfredzaamheid van onze thuiszorgvragers zodat zij zolang mogelijk zelfstandig thuis kunnen wonen? En ben jij daarnaast op zoek naar een werkgever waar de zorg om mensen, dus ook om onze medewerkers, draait? Kom dan werken bij de Zevenster!

Ons thuiszorgteam zoekt nieuwe collega’s!

Team thuiszorg de ZevensterTwee Verzorgende IG (12 uur per week)

De functie

Binnen de ouderenzorg is echt geen dag hetzelfde. Je hebt met veel verschillende mensen contact. Elk met een eigen karakter, een eigen persoonlijk verhaal en een eigen zorgvraag. Dat maakt deze functie zo afwisselend. Je gaat zelfstandig aan de slag en bent een belangrijke schakel in een deskundig team dat met elkaar de best mogelijke zorg biedt.

Jouw kerntaak is het bieden van verzorging en begeleiding van onze zorgvragers in de thuissituatie, overeenkomstig de afspraken die zijn vastgelegd in het zorgdossier. Je ondersteunt bijvoorbeeld bij ADL-taken en voert verpleegtechnische handelingen uit. Alles wordt afgestemd op de wensen en behoeften van onze thuiszorgvrager. Hierbij signaleer je ook vragen en problemen en zoek je naar mogelijke oplossingen. Tot slot word je als verzorgende IG ingezet voor alle voorkomende diensten.

Jouw profiel

Je bent een gediplomeerd verzorgende IG die bij voorkeur ervaring heeft met het werken in de ouderenzorg. Hierdoor weet je hoe je de gevraagde zorg moet uitvoeren en hoe je relaties kunt leggen en onderhouden met andere zorgverleners. Daarnaast is het belangrijk dat:

  • Jij ervaring hebt met het geven van advies en voorlichting
  • Het werken met zorgplannen bij jou bekend is
  • Jij goed kunt samenwerken en initiatief en verantwoordelijkheid durft te nemen
  • Jij over sociale vaardigheden beschikt voor het informeren, overleggen, luisteren en het tonen van begrip naar de zorgvrager
  • Jij je betrokken voelt bij onze thuiszorgvragers

Ons aanbod

We bieden je een leuke, afwisselende functie binnen een prettige werkomgeving waar de zorg om mensen draait. Onze medewerkers van de thuiszorg ervaren veel plezier in hun werk door het intense contact met de cliënten, de dankbaarheid die ze van de cliënten ervaren, de doorgroeimogelijkheden die de Zevenster biedt en de kleinschaligheid van de organisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Is dit dé baan die jij zoekt?

Solliciteer dan direct. Stuur je motivatiebrief en cv, onder vermelding van ‘sollicitatie Verzorgende IG Thuiszorg’, naar Marjolein Smith, staffunctionaris P&O. Haar e-mailadres is msmith@de7ster.nl. Wil je eerst graag meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Conny Lukbing, teamleider Somatiek en Thuiszorg. Conny is bereikbaar op telefoonnummer 0180 – 63 72 71.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Over de Zevenster

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, onze thuiszorgvragers, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat. Bij de Zevenster kunnen zorgvragers terecht voor onder meer:

Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 160 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt De Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.

Maak kennis met

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer wilt weten over de Zevenster voordat je solliciteert. In onze serie ‘Een goed gesprek met…’ kun je kennismaken met de mensen waar het in de Zevenster om draait, zoals onze zorgvragers, medewerkers en vrijwilligers. Hierdoor krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van onze zorginstelling.

Geef een reactie

Centrum voor Ouderenzorg

Centrum voor Ouderenzorg

Leliestraat 3
2761 HD Zevenhuizen ZH
T: (0180) 63 71 11
E: info@de7ster.nl
F: (0180) 63 40 50

Facebook
Google+

Wilt op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of volg ons op Social Media!

Steentje bijdragen?

Word vrijwilliger van Verzorgingshuis De Zevenster | Zevenhuizen ZH
werken bij Verzorgingshuis De Zevenster | Zevenhuizen ZH
word vriend van Verzorgingshuis De Zevenster | Zevenhuizen ZH

Onze keurmerken

Onze keurmerken

Aangesloten bij

Aangesloten bij Actiz