Vacature Verzorgende IG oproepbasis bij Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster

 Ben jij een Verzorgende IG en vind jij het leuk om in een klein team samen te werken om aan ouderen de beste verpleeghuiszorg te leveren? Lever jij graag een bijdrage aan een prettig woon- en leefklimaat van onze bewoners? En ben jij daarnaast op zoek naar een werkgever waar de zorg om mensen, dus ook om onze medewerkers, draait? Kom dan werken bij de Zevenster!

Voor onze afdelingen Somatiek en PG zijn we op zoek naar een
Verzorgende IG op oproepbasis

De functie Verzorgende IG

Binnen de ouderenzorg is echt geen dag hetzelfde. Je hebt met veel verschillende mensen contact. Elk met een eigen karakter, een eigen persoonlijk verhaal en een eigen zorgvraag. Dat maakt deze functie zo afwisselend. Je gaat zelfstandig aan de slag en bent een belangrijke schakel in een deskundig team dat met elkaar de best mogelijke zorg biedt.

Je kerntaak als Verzorgende IG is het verrichten van alle werkzaamheden behorende bij de begeleiding, verzorging en verpleging van onze bewoners. Je voert bijvoorbeeld bij ADL-taken en verpleegtechnische handelingen uit. Alles wordt afgestemd op de wensen en behoeften van onze bewoner. Hierbij signaleer je ook vragen en problemen en zoek je naar mogelijke oplossingen.

Jouw profiel als Verzorgende IG

Je bent een gediplomeerd verzorgende IG. En je hebt bij voorkeur ervaring met het werken in de ouderenzorg. Hierdoor weet je hoe je de gevraagde zorg moet uitvoeren en hoe je relaties kunt leggen en onderhouden met andere zorgverleners. Daarnaast is het belangrijk dat:

  • Jij goed kunt achterhalen wat de wensen en behoeften van jouw zorgvragers zijn en jij de ondersteuning daar op afstemt
  • Jij goed kunt samenwerken en initiatief en verantwoordelijkheid durft te nemen
  • Jij over sociale vaardigheden beschikt voor het informeren, overleggen, luisteren en het tonen van begrip naar de zorgvrager
  • Jij je betrokken voelt bij onze bewoners en hun naasten

Ons aanbod                 

We bieden je een leuke, afwisselende functie binnen een prettige werkomgeving waar de zorg om mensen draait. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend. Ook vindt de Zevenster het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de nodige aandacht. Omdat je gaat werken op oproepbasis kun je werk en privé goed op elkaar afstemmen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Is dit dé baan die jij zoekt?          

Solliciteer dan direct! Wil je eerst graag meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Cora Loomans, teamleider PG. Zij is te bereiken op 06 – 40 73 26 71. Of bel met Conny Lubking, teamleider Somatiek, Thuiszorg en Dagbesteding. Zij is te bereiken op 06 – 40 11 25 27.


Maak kennis met de Zevenster

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer wilt weten over de Zevenster voordat je solliciteert. In de onderstaande video’s en in onze serie ‘Een goed gesprek met…’ kun je kennismaken met de mensen waar het in de Zevenster om draait, zoals onze zorgvragers, medewerkers en vrijwilligers. Hierdoor krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van onze zorginstelling.

Geef een reactie