vacature Verpleegkundige niveau 4 PG

Ben jij een Verpleegkundige en vind jij het leuk om in een klein team samen te werken om aan ouderen de beste verpleeghuiszorg te leveren? Lever jij graag een bijdrage aan een prettig woon- en leefklimaat van onze bewoners met een psychogeriatrische zorgvraag op basis van het principe kleinschalig wonen? En ben jij daarnaast op zoek naar een werkgever waar de zorg om mensen, dus ook om onze medewerkers, draait? Kom dan werken bij de Zevenster!

Voor onze afdeling PG zijn we op zoek naar een

Verpleegkundige niveau 4 (minimaal 24 uur per week)

De functie

Binnen de ouderenzorg is echt geen dag hetzelfde. Je hebt met veel verschillende mensen contact. Elk met een eigen karakter, een eigen persoonlijk verhaal en een eigen zorgvraag. Dat maakt deze functie zo afwisselend. Je gaat zelfstandig aan de slag en bent een belangrijke schakel in een deskundig team dat met elkaar de best mogelijke zorg biedt.

Op de afdeling PG wordt verzorging en begeleiding geboden aan bewoners die wonen volgens het principe van kleinschalig wonen. Kleinschalig wonen is zorg die wordt geboden aan mensen met dementie, in een huiselijke en herkenbare omgeving. De bewoners vormen er met elkaar een gewoon huishouden en kunnen, uiteraard onder begeleiding, zelf hun dagelijks leven inrichten. De medewerkers zijn onderdeel van het huishouden en sluiten, in de ondersteuning en zorg die zij verlenen, zo veel mogelijk aan bij de leefstijl en de voorkeuren van bewoners.

Je kerntaak is het verrichten van alle werkzaamheden behorende bij de begeleiding, verzorging en verpleging van onze bewoners. Je voert bijvoorbeeld bij ADL-taken en verpleegtechnische handelingen uit. Alles wordt afgestemd op de wensen en behoeften van onze bewoner. Hierbij signaleer je ook vragen en problemen en zoek je naar mogelijke oplossingen.

Jouw profiel

Je bent een gediplomeerd, BIG geregistreerde verpleegkundige. Je hebt ervaring met het werken in de ouderenzorg én affiniteit met de doelgroep, dementerende ouderen. Door je werkervaring weet je hoe je de zorg moet uitvoeren en hoe je relaties kunt leggen en onderhouden met andere zorgverleners. Daarnaast is het belangrijk dat:

  • Jij ervaring hebt met het geven van advies en voorlichting
  • Jij bekend bent met het werken met zorgplannen
  • Jij goed in teamverband kunt samenwerken
  • Jij initiatief en verantwoordelijkheid durft te nemen
  • Jij over sociale vaardigheden beschikt voor het informeren, overleggen, luisteren en het tonen van begrip naar onze bewoners

Ons aanbod

We bieden je een leuke, afwisselende functie binnen een prettige werkomgeving waar de zorg om mensen draait. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend. Ook vindt de Zevenster het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de nodige aandacht. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Is dit dé baan die jij zoekt?

Solliciteer dan direct. Stuur je motivatiebrief en cv, onder vermelding van ‘sollicitatie Verpleegkundige niveau 4 PG’ naar Marjolein Smith, staffunctionaris P&O. Haar e-mailadres is msmith@de7ster.nl. Wil je eerst graag meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Cora Loomans, teamleider PG. Zij is te bereiken op 06 – 40732671.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Over de Zevenster

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners,  zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat.

Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 160 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt De Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.

Maak kennis met

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer wilt weten over de Zevenster voordat je solliciteert. In onze serie ‘Een goed gesprek met…’ kun je kennismaken met de mensen waar het in de Zevenster om draait, zoals onze zorgvragers, medewerkers en vrijwilligers. Hierdoor krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van onze zorginstelling.

Geef een reactie