Vacature Preventiemedewerker bij Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster

 Hou jij ook meer van voorkomen dan genezen? Ben jij geïnteresseerd in alles wat met arbeidsomstandigheden te maken heeft? Wil jij daarnaast graag je collega’s ondersteunen op het gebied van hun persoonlijke werkomstandigheden? En ben jij daarnaast op zoek naar een werkgever waar de zorg om mensen, dus ook om de medewerkers, draait? En waar jij ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen? Kom dan werken bij Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster!

Preventiemedewerker

(8- 12 uur per week)

Wat doe je als preventiemedewerker

In de rol van preventiemedewerker ben jij de deskundige met betrekking tot de Arbowetgeving. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan diverse lagen in de organisatie met betrekking tot de arbeidsomstandigheden en je fungeert als vraagbaak voor medewerkers. Je draagt zorg voor de uitvoering, de voortgang en de rapportage van de RI&E, inclusief het bijbehorende plan van aanpak.

Wat vragen wij van jou als preventiemedewerker

Om een goede invulling aan deze functie te kunnen geven, is het van belang dat jij affiniteit hebt met veiligheid, gezondheid en welzijn. Je staat open voor feedback en zoekt de samenwerking op. Je hebt een frisse blik, maar brengt ook kennis en ervaring mee in een soortgelijke functie in de (ouderen)zorg.

Wat bieden wij jou als preventiemedewerker

Wij  bieden je een leuke en uitdagende werkomgeving met enthousiaste collega’s. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, is de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend. Ook vindt de Zevenster het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de benodigde aandacht. Binnen de functie is ruimte voor flexibiliteit, creativiteit en invulling van de functie naar eigen inzicht. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

Wil je meer informatie over deze functie?

Neem dan contact op met Marjolein Smith, staffunctionaris P&O, telefoonnummer 06 – 46 71 53 52.

Denk jij de persoon te zijn die wij zoeken?

Mail dan je motivatiebrief en cv naar msmith@de7ster.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie Preventiemedewerker. Reacties zonder motivatiebrief en cv worden niet in behandeling genomen.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.


Over de Zevenster

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat.

Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 160 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt De Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.

Maak kennis met

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer wilt weten over de Zevenster voordat je solliciteert. In onze serie ‘Een goed gesprek met…’ kun je kennismaken met de mensen waar het in de Zevenster om draait, zoals onze zorgvragers, medewerkers en vrijwilligers. Hierdoor krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van onze zorginstelling.

Geef een reactie