Vacature Opleidingscoördinator

Begeleid jij graag leerlingen, stagiaires en medewerkers in hun leerproces. Draag jij graag jouw steentje bij aan hun professionele ontwikkeling? Hou jij van afwisseling in je functie, werk jij graag in een kleinschalige organisatie en ben jij daarnaast op zoek naar een werkgever waar de zorg om mensen, dus ook om medewerkers, draait? Kom dan werken bij de Zevenster! Wij zijn op zoek naar een

Opleidingscoördinator
24 uur

Over deze functie

Als opleidingscoördinator ben jij verantwoordelijk voor het werven en selecteren van BBL-leerlingen en BOL-stagiaires. Jij draagt daarnaast de zorg voor de planning van de inzetbaarheid van deze leerlingen en stagiaires. Jij bewaakt en begeleidt tevens hun leerproces binnen de Zevenster en coacht de werkbegeleiders. Daarnaast organiseer en/of geef jij vakinhoudelijke bij- en nascholingen aan (zorg)medewerkers, zodat de vakbekwaamheid op peil is. Jij draagt zorg voor een goede opleidingsadministratie en verzorgt subsidieaanvragen. Tot slot denk jij mee over het opleidingsbeleid van de Zevenster.

Jouw profiel als opleidingscoördinator

Voor deze functie is het van belang dat je beschikt over een afgeronde verpleegkundige opleiding op mbo/hbo niveau, aangevuld met een afgeronde opleiding tot praktijkopleider niveau 4 of een vergelijkbare opleiding. Tevens beschik je over werkervaring in de ouderenzorg.

Je bent goed in plannen, organiseren en in het stellen van prioriteiten. Voor het onderhouden van diverse contacten is het van belang dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je collegiaal en werk je graag samen, maar kun je ook goed zelfstandig werken en durf je initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Bij voorkeur heb je ervaring met het werken met een e-learingplatform.

Ons aanbod voor een opleidingscoördinator

We bieden jou een leuke, afwisselende functie binnen een prettige werkomgeving waar de zorg om mensen draait. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend.

Ook vindt de Zevenster het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de nodige aandacht, zo werken wij bijvoorbeeld met een e-learningplatform.

 De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Is dit dé baan die je zoekt ?

Solliciteer dan direct. Wij nodigen je uit om via de knop ‘Solliciteren’ je gegevens bij ons achter te laten. Reageer vandaag nog en misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega! Wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Marjolein Smith, staffunctionaris P&O. Zij is te bereiken op 06 – 46715352.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Maak kennis met de Zevenster

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer wilt weten over de Zevenster voordat je solliciteert. In de onderstaande video’s en in onze serie ‘Een goed gesprek met…’ kun je kennismaken met de mensen waar het in de Zevenster om draait, zoals onze zorgvragers, medewerkers en vrijwilligers. Hierdoor krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van onze zorginstelling.

Geef een reactie