Vacature medewerkers huishouding

Hou je ook zo van fris, schoon en netjes opgeruimd? Heb je affiniteit met de ouderenzorg en ben je op zoek naar een werkgever waar de zorg om mensen, dus ook om medewerkers, draait? Kom dan werken bij de Zevenster!

Voor onze huishouding hebben we 2 nieuwe vacatures:

Medewerker Huishouding Allround – 5 uur per week

Medewerker Huishouding – flexibel inzetbaar

Over de functie Medewerker Huishouding

Als medewerker huishouding werk verricht schoonmaakwerkzaamheden in algemene ruimtes en/of bewonerskamers en ga je zelfstandig volgens een vooraf vastgesteld schema aan de slag. Je levert daarmee en bijdrage aan een optimaal woon-en leefklimaat voor onze bewoners. Je hebt gevoel voor hygiëne en bij voorkeur ervaring met schoonmaakwerkzaamheden in een zorginstelling. Vanwege de contacten met bewoners en collega’s is het van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Bovendien ben je in staat om je snel aan te passen aan de wisselende werkzaamheden.

Voor de functie Medewerker Huishouding flexibel inzetbaar geldt in zijn algemeenheid, dat je flexibel als oproepkracht ingezet wordt op verschillende diensten en verschillende afdelingen.

Ons aanbod voor een Medewerker Huishouding

We bieden je een leuke, afwisselende functie binnen een prettige werkomgeving waar de zorg om mensen draait. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend.

Ook vindt de Zevenster het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de nodige aandacht. Zo werken wij bijvoorbeeld met een e-learningplatform.

De functie is ingeschaald in functiegroep 15. Daarnaast ontvangen medewerkers een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto jaarsalaris. De overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Is dit dé baan die jij zoekt?

Solliciteer dan direct. Stuur ons jouw motivatiebrief en cv, onder vermelding van de functie waarop je solliciteert: ‘medewerker huishouding allround’ of ‘medewerker huishouding – flexibel inzetbaar’. Je kunt je sollicitatie e-mailen naar Joke Hertog, medewerker P&O. Haar mailadres is jhertog@de7ster.nl


Maak kennis met de Zevenster

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer wilt weten over de Zevenster voordat je solliciteert. In de onderstaande video’s en in onze serie ‘Een goed gesprek met…’ kun je kennismaken met de mensen waar het in de Zevenster om draait, zoals onze zorgvragers, medewerkers en vrijwilligers. Hierdoor krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van onze zorginstelling.

Geef een reactie