Vacature Medewerker Personeelsadministratie

Het gezamenlijke bedrijfsbureau van de stichtingen de Zevenster (ouderenzorg), Orion en IJsselmonde-Oost (gehandicaptenzorg) verleent ondersteunende diensten op het gebied van P&O, Financiën en Kwaliteit op basis van service, efficiëntie en professionaliteit. Het P&O team bestaat uit acht functionarissen op het gebied van P&O, Arbo en Scholing. Ter versterking van dit team zoeken we een

Medewerker Personeelsadministratie
(24 uur per week)

Wat ga je doen?

Je levert een belangrijke bijdrage aan het vlot en soepel laten verlopen van de diverse processen binnen de personeelsadministratie. Je voert de administratieve processen met betrekking tot de in-, door- en uitstroom van medewerkers zelfstandig uit. Daarnaast ondersteun je de personeelsfunctionaris bij actuele thema’s zoals personeelsplanning, functiedifferentiatie, verzuimbegeleiding, scholing etcetera. Jouw werkzaamheden bestaan uit:

 • Zorg dragen voor de administratieve werkzaamheden die behoren bij de in-, door- en uitstroom van medewerkers;
 • Opstellen van arbeidsovereenkomsten, addenda en overige brieven;
 • Beheren van de personeelsdossiers;
 • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor P&O gerelateerde vragen;
 • Ondersteuning verlenen aan de personeelsadviseurs rondom actuele thema’s;
 • Verrichten van ondersteunende werkzaamheden op het gebied van Werving & Selectie;
 • Proactief meedenken over het stroomlijnen en verbeteren van procedures en werkprocessen;
 • Het verwerken van ziek- en herstelmeldingen, het regelen van oproepen voor het spreekuur van de bedrijfsarts en het versturen van verzuim gerelateerde documenten.

Jouw profielschets

 • Je beschikt over een afgeronde  relevante opleiding op MBO+ niveau;
 • Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Bij voorkeur ervaring met het personeelsinformatiesysteem AFAS Profit;
 • Kennis van MS Word en Excel;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent een proactieve teamspeler;
 • Flexibel en enthousiast;
 • Je bent secuur en kunt snel schakelen.

Wat hebben we jou te bieden?

Een veelzijdige, dynamische functie in een werkomgeving/ sector die sterk in ontwikkeling is. Je wordt ingeschaald op basis van de CAO Gehandicaptenzorg. Je werkplek zal 2 dagen per week op het bedrijfsbureau in Zevenhuizen zijn en 1 dag per week op het Centraal Kantoor van stichting IJsselmonde-Oost in Ridderkerk.

Benieuwd naar de andere organisaties?

Neem dan een kijkje op:

www.stichtingorion.com

www.ijsselmonde-oost.nl

Hoe kun je solliciteren?

Stuur je motivatiebrief en cv uiterlijk 7 januari 2019 t.a.v. Christine van Duijvenbode naar c.vanduijvenbode@ijsselmonde-oost.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.


Over de Zevenster

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat.

Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 160 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Maak kennis met

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer wilt weten over de Zevenster voordat je solliciteert. In onze serie ‘Een goed gesprek met…’ kun je kennismaken met de mensen waar het in de Zevenster om draait, zoals onze zorgvragers, medewerkers en vrijwilligers. Hierdoor krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van onze zorginstelling.

Geef een reactie