Vacature Medewerker Huishouding

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat.

Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 160 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt de Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.

Vacature Medewerker Huishoudelijke Dienst (5 uur)

Hou je van fris, schoon en netjes opgeruimd? Heb jij affiniteit met de ouderenzorg en ben je op zoek naar een werkgever waar de zorg om mensen, dus ook om medewerkers, draait? Kom dan werken bij de Zevenster!

De functie Medewerker Huishoudelijke Dienst

Als Medewerker Huishouding werk verricht je schoonmaakwerkzaamheden in algemene ruimtes en/of bewonerskamers en ga je zelfstandig volgens een vooraf vastgesteld schema aan de slag. Je levert daarmee en bijdrage aan een optimaal woon-en leefklimaat voor onze bewoners. In z’n algemeenheid geldt dat je flexibel ingezet wordt op verschillende diensten en verschillende afdelingen.

Jouw profiel als Medewerker Huishouding

Je hebt gevoel voor hygiëne en bij voorkeur ervaring met schoonmaakwerkzaamheden in een zorginstelling. Vanwege de contacten met bewoners en collega’s is het van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Bovendien ben je in staat om je snel aan te passen aan de wisselende werkzaamheden.

Ons aanbod voor een Medewerker Huishouding

We bieden je een leuke, afwisselende functie binnen een prettige werkomgeving waar de zorg om mensen draait. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend. Ook vindt de Zevenster het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de nodige aandacht. Zo werken wij bijvoorbeeld met een e-learningplatform.

De functie is ingeschaald in functiegroep 15.  Daarnaast ontvangen medewerkers een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto jaarsalaris. De overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Is dit dé baan die je zoekt ?

Solliciteer dan direct. Stuur je motivatiebrief en cv, onder vermelding van ‘medewerker huishouding – flexibel inzetbaar’ naar Joke Hertog, medewerker P&O. Haar mailadres is jhertog@de7ster.nl.Wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Cees van Helfteren, Manager Facilitaire Dienst a.i. Hij is te bereiken op 0180 – 637170.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Maak kennis met de Zevenster

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer wilt weten over de Zevenster voordat je solliciteert. In de onderstaande video’s en in onze serie ‘Een goed gesprek met…’ kun je kennismaken met de mensen waar het in de Zevenster om draait, zoals onze zorgvragers, medewerkers en vrijwilligers. Hierdoor krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van onze zorginstelling.

Geef een reactie