Vacature Medewerker Cliënten- en Zorgadministratie

Het gezamenlijke bedrijfsbureau van de stichtingen de Zevenster (ouderenzorg), Orion en IJsselmonde-Oost (gehandicaptenzorg) verleent ondersteunende diensten op het gebied van P&O, Financiën en Kwaliteit op basis van service, efficiëntie en professionaliteit. Voor de cliëntenadministratie zijn wij op zoek naar een

Medewerker cliënten- en zorgadministratie
(24 uur per week)

Wat ga je doen?

Je levert een belangrijke bijdrage aan het vlot en soepel laten verlopen van de diverse processen binnen de cliëntenadministratie. Je voert de administratieve processen met betrekking tot de cliëntenadministratie en het declaratieverkeer zelfstandig uit. De werkzaamheden bestaan uit:

 • Verrichten van administratieve werkzaamheden
 • Controleren van gegevens op juistheid, volledigheid en tijdigheid
 • Factureren van de productie
 • Beheren van het archief van de cliëntenadministratie
 • Beantwoorden van vragen en geven van informatie aan ouders, verwanten en externe instanties.

Jouw profielschets

 • Je beschikt over een afgeronde  relevante opleiding op MBO niveau;
 • Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie in de Gehandicaptenzorg, ervaring in de VVT sector is een pre;
 • Kennis van NEDAP/ONS;
 • Kennis van MS Word en Excel;
 • Kennis op het gebied van regelgeving omtrent WLZ, ZVW en WMO;
 • Je bent een proactieve teamspeler;
 • Flexibel en enthousiast;
 • Secuur en integer.

Wat hebben we jou te bieden?

Een veelzijdige, dynamische functie in een werkomgeving/ sector die sterk in ontwikkeling is. Je wordt ingeschaald op basis van de CAO VVT.

Benieuwd naar de andere organisaties?

Neem dan een kijkje op:

www.stichtingorion.com

www.ijsselmonde-oost.nl

Je motivatiebrief en c.v. kun je, o.v.v. medewerker cliënten- en zorgadministratie, tot 7 januari a.s. mailen naar Marjolein Smith, staffunctionaris P&O msmith@de7ster.nl. Sollicitaties zonder motivatiebrief en c.v. zullen niet in behandeling worden genomen.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.


Over de Zevenster

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat.

Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 160 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt De Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.

Maak kennis met

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer wilt weten over de Zevenster voordat je solliciteert. In onze serie ‘Een goed gesprek met…’ kun je kennismaken met de mensen waar het in de Zevenster om draait, zoals onze zorgvragers, medewerkers en vrijwilligers. Hierdoor krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van onze zorginstelling.

Geef een reactie