Vacature Kwaliteitsverpleegkundige minimaal 16 uur

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat.

Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 130 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt de Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.

Vacature Kwaliteitsverpleegkundige (minimaal 16 uur)

Ben jij (kwaliteits)verpleegkundige en vind jij het leuk om in een klein team samen te werken om aan ouderen de beste verpleeghuiszorg te leveren? Lever jij graag een bijdrage aan de zelfredzaamheid en een prettig woon- en leefklimaat van onze bewoners met een somatische zorgvraag? En ben jij daarnaast op zoek naar een werkgever waar de zorg om mensen, dus ook om onze medewerkers, draait? Kom dan werken bij de Zevenster!

De functie Kwaliteitsverpleegkundige

Als Kwaliteitsverpleegkundige ben je medeverantwoordelijk voor het continu bewaken, ondersteunen en verbeteren van de kwaliteit van zorgverlening, op basis van wet- en regelgeving en passend binnen het beleid en visie van de Zevenster. Dit krijgt vorm door het onderzoeken, signaleren en redeneren vanuit het probleem/oorzaak/gevolg op het verpleegkundig domein.

Je neemt het verpleegkundig leiderschap op je door het geven van voorlichting en instructie, coachen en begeleiden van medewerkers in complexe en onvoorspelbare zorgsituaties, gericht op kwaliteitsverbetering op cliënt, team en organisatieniveau. Daarnaast kun je je desgewenst richten op een specifiek inhoudelijk thema. Je participeert in commissies en portefeuilles, zodat je op inhoud en kwaliteit je bijdrage kan leveren.

Jouw profiel als Kwaliteitsverpleegkundige

Je bent proactief, daadkrachtig en brengt door o.a. klinisch redeneren de complexiteit van de zorgvraag in kaart. Jij hebt relativeringsvermogen en draagt graag bij aan vernieuwing met betrekking tot de zorgverlening en het welzijn van onze bewoners.

Ook ben je enthousiast, flexibel in zowel inzet als in staat om mee te bewegen en in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Je staat open voor het verder ontwikkelen van jouw eigen kwaliteiten en zet deze graag in om met en van elkaar te leren in het team. Daarnaast bezit je goede sociale en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, ben je bekend met Outlook, Word en Excel en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Je bent vanzelfsprekend in het bezit van tenminste een diploma Verpleegkundige niveau 5/6 aangevuld met minimaal een jaar praktijkervaring.

Ons aanbod voor een Kwaliteitsverpleegkundige

We bieden je een leuke, afwisselende functie binnen een prettige werkomgeving waar de zorg om mensen draait. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend. Ook vindt de Zevenster het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de nodige aandacht. En werken wij met een e-learning platform.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, FWG 50. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring en bedraagt maximaal € 3.942,98 bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Is dit dé baan die jij zoekt?

Solliciteer dan direct via onderstaande knop! Reageer vandaag nog en misschien ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Yvonne Sinnema, locatiecoach, op telefoonnummer 06- 46 72 54 67of via ysinnema@de7ster.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Maak kennis met de Zevenster

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer wilt weten over de Zevenster voordat je solliciteert. In de onderstaande video’s en in onze serie ‘Een goed gesprek met…’ kun je kennismaken met de mensen waar het in de Zevenster om draait, zoals onze zorgvragers, medewerkers en vrijwilligers. Hierdoor krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van onze zorginstelling.

Geef een antwoord