Vacature Helpende Somatiek en PG

Vind jij het leuk om in een klein team samen te werken om aan ouderen de beste verpleeghuiszorg te leveren? Lever jij graag een bijdrage aan een prettig leefklimaat van onze bewoners? En ben jij daarnaast op zoek naar een werkgever waar de zorg om mensen, dus ook om onze medewerkers, draait? Kom dan werken bij de Zevenster! Wij zijn op zoek naar een

Helpende Somatiek en PG

Over deze functie

Binnen de ouderenzorg is echt geen dag hetzelfde. Je hebt met veel verschillende mensen contact. Elk met een eigen karakter, een eigen persoonlijk verhaal en een eigen zorgvraag. Dat maakt deze functie zo afwisselend. Je gaat zelfstandig aan  de slag en bent een belangrijke schakel in een deskundig team dat met elkaar de best mogelijke zorg biedt.

Je geeft ondersteuning bij het wassen, aan- of uitkleden, de toiletgang, het aantrekken van steunkousen en bij de maaltijd. Daarnaast observeer en signaleer je de fysieke en de psychische toestand van de bewoners en bespreekt wijzigingen hierin met de verzorgenden op de afdeling.

Jouw profiel als Helpende

Je bent in het bezit van het diploma helpende, bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg en hebt affiniteit met de doelgroep. Je kunt zelfstandig werken en durft initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Voor het informeren, overleggen, luisteren naar en het tonen van begrip naar de bewoner, beschik je over goede sociale vaardigheden. Je instelling is cliëntgericht en je hebt een positieve werkhouding die je ook uitdraagt. Als helpende word je ingezet op alle voorkomende diensten.

Ons aanbod voor een Helpende

We bieden je een leuke, afwisselende functie binnen een prettige werkomgeving waar de zorg om mensen draait. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend. Ook vindt de Zevenster het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de nodige aandacht, zo werken wij bijvoorbeeld met een e-learningplatform. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Is dit dé baan die je zoekt ?

Solliciteer dan direct. Wij nodigen je uit om via de knop ‘Solliciteren’ je gegevens bij ons achter te laten. Reageer vandaag nog en misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega! Wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Marjolein Smith, staffunctionaris P&O. Zij is te bereiken op 06 – 46715352.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Maak kennis met de Zevenster

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer wilt weten over de Zevenster voordat je solliciteert. In de onderstaande video’s en in onze serie ‘Een goed gesprek met…’ kun je kennismaken met de mensen waar het in de Zevenster om draait, zoals onze zorgvragers, medewerkers en vrijwilligers. Hierdoor krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van onze zorginstelling.

Geef een reactie