Vacatures Helpende Somatiek en PG

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat.

Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 130 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt de Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.

Wij zoeken nieuwe collega’s:

Helpende PG en Somatiek (minimaal 16 uur)

Ben jij Helpende en vind jij het leuk om in een klein team samen te werken om aan ouderen de beste verpleeghuiszorg te leveren? Lever jij graag een bijdrage aan een prettig woon- en leefklimaat van onze bewoners met een psychogeriatrische of somatische aandoening? En ben jij daarnaast op zoek naar een werkgever waar de zorg om mensen, dus ook om onze medewerkers, draait? Kom dan werken bij Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster!

De functie Helpende

Binnen de ouderenzorg is echt geen dag hetzelfde. Je hebt met veel verschillende mensen contact. Elk met een eigen karakter, een eigen persoonlijk verhaal en een eigen zorgvraag. Dat maakt deze functie zo afwisselend. Je gaat zelfstandig aan de slag en bent een belangrijke schakel in een deskundig team, dat met elkaar de best mogelijke zorg biedt.

Als helpende biedt je verzorging en begeleiding aan onze bewoners. Je biedt bijvoorbeeld ondersteuning bij het wassen, aan- of uitkleden, de toiletgang, het aantrekken van steunkousen en bij de maaltijd. Daarnaast observeer en signaleer je de fysieke en de psychische toestand van de bewoners en bespreekt wijzigingen hierin met de verzorgenden op de afdeling. Als helpende word je ingezet op alle voorkomende diensten.

Jouw profiel als Helpende

Je bent in het bezit van het diploma helpende, bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg en hebt affiniteit met de doelgroep PG en/of Somatiek. Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • Zelfstandig kunt werken
  • Initiatief en verantwoordelijkheid durft te nemen
  • Jij over goede sociale vaardigheden beschikt voor het informeren, overleggen, luisteren naar en het tonen van begrip naar de bewoner
  • Jouw instelling cliëntgericht is
  • Jij een positieve werkhouding hebt die je ook uitdraagt

Nog geen werkervaring? Geen probleem. Als jij de opleiding tot helpende volgt en je wilt daarnaast alvast werkervaring opdoen nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren. Ook als je interesse hebt om de opleiding tot helpende te gaan volgen zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Ons aanbod voor een Helpende

We bieden je een leuke, afwisselende functie binnen een prettige werkomgeving. Het aantal contracturen is bespreekbaar. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend. Ook vindt de Zevenster het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de nodige aandacht. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, fwg 25, met een maximum van € 2.638,80 euro (op fulltime basis).

Is dit dé baan die jij zoekt?

Solliciteer dan direct via onderstaande knop. Reageer vandaag nog en misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega!

Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op Yvonne Sinnema, locatiecoach via 06 – 46 72 54 67.

NB. Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Bij indiensttreding wordt aan jou een Verklaring omtrent Gedrag gevraagd (VOG).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Maak kennis met de Zevenster

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer wilt weten over de Zevenster voordat je solliciteert. In de onderstaande video’s en in onze serie ‘Een goed gesprek met…’ kun je kennismaken met de mensen waar het in de Zevenster om draait, zoals onze zorgvragers, medewerkers en vrijwilligers. Hierdoor krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van onze zorginstelling.

Geef een antwoord