Vacature Helpende Nachtdienst

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat.

Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 160 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt de Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.

Vacature Helpende Nachtdienst

Werk jij graag wanneer anderen slapen? Ben jij een Helpende en vind jij het leuk om in een klein team samen te werken om aan ouderen de beste verpleeghuiszorg te leveren? Lever jij graag een bijdrage aan de zelfredzaamheid en een prettig woon- en leefklimaat van onze bewoners met een somatische of psychogeriatrische zorgvraag? En ben jij daarnaast op zoek naar een werkgever waar de zorg om mensen, dus ook om onze medewerkers, draait? Kom dan werken bij de Zevenster!

Over de functie Helpende Nachtdienst

Binnen de ouderenzorg is echt geen nacht hetzelfde. Je hebt de zorg en de verantwoordelijkheid voor veel verschillende mensen. Elk met een eigen karakter, een eigen persoonlijk verhaal en een eigen zorgvraag. Dat maakt deze functie zo afwisselend.

Als Helpende bied je onder andere ondersteuning aan de 1e nachtdienst tijdens de controle rondes. Daarnaast kun je ook zelfstandig hulpvragen, horende bij de nacht uitvoeren. Denk hierbij aan helpen bij toiletgang en verschonen. Daarnaast observeer en signaleer je de fysieke en de psychische toestand van de bewoners en bespreekt wijzigingen hierin met de verzorgenden op de afdeling. Kortom, jij zorgt ervoor dat onze bewoners kunnen genieten van een zo optimaal mogelijke nachtrust.

Jouw profiel als Helpende Nachtdienst

Je bent een gediplomeerd Helpende en hebt ervaring met het werken in de ouderenzorg. Je kunt zelfstandig werken en durft initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Voor het informeren, overleggen, luisteren naar en het tonen van begrip naar de bewoner, beschik je over goede sociale vaardigheden. Je instelling is cliëntgericht en je hebt een positieve werkhouding die je ook uitdraagt.

Je bent inzetbaar voor de nachtdiensten, het aantal uren dat je wilt werken is bespreekbaar.

Ons aanbod voor een Helpende Nachtdienst

We bieden je een leuke, afwisselende functie binnen een prettige werkomgeving waar de zorg om mensen draait. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend. Ook vindt de Zevenster het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de nodige aandacht. Zo werken wij bijvoorbeeld met een e-learningplatform.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Is dit dé baan die je zoekt?

Solliciteer dan direct. Stuur je motivatiebrief en cv, onder vermelding van ‘sollicitatie Helpende Nachtdienst’ naar Marjolein Smith, Staffunctionaris P&O. Haar e-mailadres is MSmith@de7ster.nl. Wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Conny. Zij is telefonisch bereikbaar op 06 – 40 11 25 27.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Maak kennis met de Zevenster

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer wilt weten over de Zevenster voordat je solliciteert. In de onderstaande video’s en in onze serie ‘Een goed gesprek met…’ kun je kennismaken met de mensen waar het in de Zevenster om draait, zoals onze zorgvragers, medewerkers en vrijwilligers. Hierdoor krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van onze zorginstelling.

Geef een reactie