Vacature Financieel Medewerker

Over de Zevenster

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat.

Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 160 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt De Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.

Wij zijn op zoek naar een

Financieel Medewerker
24 uur

Over de functie 

De financiële administratie verricht werkzaamheden voor de organisaties IJsselmonde-Oost (Ridderkerk) en de Zevenster. In verband met het vertrek van een collega is er een vacature ontstaan voor een financieel medewerker voor 24 uur per week.  In deze functie draag je zorg voor het zodanig verwerken van administratieve gegevens dat juistheid, volledigheid en actualiteit gewaarborgd zijn en denk je mee over een efficiënte inrichting van de administratie.

Als financieel medewerker analyseer en interpreteer je financiële gegevens, je signaleert tijdig afwijkingen en rapporteert hierover aan de coördinator financiële en cliëntenadministratie. Daarnaast verricht je voorbereidende werkzaamheden met betrekking tot de jaarrekening, begroting en managementrapportage. Tot slot voer je diverse controles uit.

Omdat je in deze functie werkzaamheden voor 2 organisaties verricht, ben je 50% werkzaam in Ridderkerk en 50% werkzaam in Zevenhuizen.

Jouw profiel als Financieel Medewerker

Je hebt werkervaring en affiniteit met de zorgsector, zodat je vanuit boekhoudkundige oogpunt een vertaalslag kunt maken. Daarnaast ben je een teamspeler die makkelijk contacten legt in een organisatie. Verder beschik je als Financieel Medewerker over:

  •  Een afgeronde mbo opleiding in een financiële richting (bijvoorbeeld bedrijfsadministratie of bedrijfseconomie)
  • Cijfermatig inzicht en analytisch vermogen

  • Kennis van geautomatiseerde systemen zoals ONS en AFAS

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in schrift

  • Ruime kennis en ervaring in MS Office

Ons aanbod voor een Financieel Medewerker

Je komt in dienst van de Zevenster en we bieden je een leuke, afwisselende functie voor de duur van een jaar. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend.

Ook vindt de Zevenster het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de nodige aandacht. Zo werken wij bijvoorbeeld met een e-learningplatform.

Salariëring is volgens FWG 40 en bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 2.870,58 bruto per maand (op basis van 36 uur). Daarnaast ontvang je een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto salaris. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT.

Is dit dé baan die jij zoekt ?

Solliciteer dan direct. Wij nodigen je uit om via de knop ‘Solliciteren’ je gegevens bij ons achter te laten. Reageer vandaag nog en misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega! Wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Cor Hoogsteger, coördinator financiële – en cliëntadministratie. Hij is te bereiken op 06 – 28321544.

Voor deze functie wordt gelijktijdig in- en extern geworven, bij gelijke geschiktheid geniet een interne kandidaat de voorkeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Maak kennis met de Zevenster

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer wilt weten over de Zevenster voordat je solliciteert. In de onderstaande video’s en in onze serie ‘Een goed gesprek met…’ kun je kennismaken met de mensen waar het in de Zevenster om draait, zoals onze zorgvragers, medewerkers en vrijwilligers. Hierdoor krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van onze zorginstelling.

Geef een reactie