Over de Zevenster

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat.

Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 160 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt De Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.

Wij zijn op zoek naar een

Allround Directiesecretaresse (m/v)
18 uur

Hoe fijn is het om er elke dag weer voor te zorgen dat alles op rolletjes loopt? Als directiesecretaresse bij de Zevenster bekleed je een brede functie. Daarom ben je iemand die goed prioriteiten kan stellen en een flexibele werkhouding heeft. Ook ben je ondernemend, toon je initiatief en zie je werk liggen. Daarnaast ben je een ster in plannen en organiseren en ben je administratief goed onderlegd. Tot slot ben je communicatief vaardig en servicegericht. Herken jij jezelf in dit beeld? Kom dan werken bij Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster!

Over de functie directiesecretaresse

In deze functie ondersteun je het bestuur, de bestuurssecretaris en de raad van toezicht in de breedste zin van het woord. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het plannen en organiseren van bijeenkomsten, verzorgen van het correct afhandelen van inkomend en uitgaand telefoonverkeer, e-mail- en agendabeheer, voorraadbeheer, notuleren van bestuurlijke overleggen et cetera. Kortom, het is een zeer afwisselende functie met een breed takenpakket.

Jouw profiel als directiesecretaresse

Je hebt mbo werk- en denkniveau en je hebt een secretariële opleiding gevolgd. Daarnaast heb je bij voorkeur werkervaring in de zorgsector. Je bent voor 18 uur per week beschikbaar, waarvan de maandag en de dinsdag vaste werkdagen zijn. Jouw  Nederlandse taalvaardigheden zijn uitstekend, zowel in woord als schrift. Verder heb je ervaring met het notuleren van overleggen, ook op bestuurlijk niveau. Tot slot beheers je het MS Office pakket goed en maak je je andere programma’s snel eigen.

Ons aanbod voor een directiesecretaresse

We bieden je een leuke, afwisselende functie binnen een prettige werkomgeving waar de zorg om mensen draait. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend. Ook vindt de Zevenster het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de nodige aandacht. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Inschaling in functie functiegroep 45, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal €3.153,90 op basis van 36 uur. Bij indiensttreding vragen wij om een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Is dit dé baan die jij zoekt ?

Solliciteer dan direct! Via de knop ‘Solliciteren’ kun je al jouw gegevens aan ons doorgeven. Reageer vandaag nog en misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega! Wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Anniek Peelen, onze bestuurssecretaris. Zij is te bereiken op 06 – 364 734 02. Sluitingsdatum van de vacature is 8 mei aanstaande.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Maak kennis met de Zevenster

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer wilt weten over de Zevenster voordat je solliciteert. In de onderstaande video’s en in onze serie ‘Een goed gesprek met…’ kun je kennismaken met de mensen waar het in de Zevenster om draait, zoals onze zorgvragers, medewerkers en vrijwilligers. Hierdoor krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van onze zorginstelling.

Geef een reactie