Het gezamenlijke bedrijfsbureau van de stichtingen de Zevenster (ouderenzorg), Orion en IJsselmonde-Oost (gehandicaptenzorg) verleent ondersteunende diensten op het gebied van P&O, Financiën en Kwaliteit op basis van service, efficiëntie en professionaliteit. Voor de cliënten- en zorgadministratie zijn wij op zoek naar een

Coördinator cliënten- en zorgadministratie
(32 – 36 uur per week)

Wat ga je doen?

Als coördinator verricht je coördinerende, controlerende en uitvoerende werkzaamheden. Je levert een belangrijke bijdrage aan het vlot en soepel laten verlopen van de diverse werkprocessen en de verdere ontwikkeling van de cliënten- en zorgadministratie.

De hoofdtaken van de coördinator zijn:

  • Factureren van de productie
  • Opstellen van rapportages
  • Controleren van gegevens op juistheid, volledigheid en tijdigheid
  • Beantwoorden van vragen en geven van informatie aan ouders, verwanten en externe instanties.

Jouw profielschets

  • Je beschikt over een afgeronde  relevante opleiding op MBO niveau;
  • Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie in de Gehandicaptenzorg en/of de VVT sector;
  • Je hebt kennis van NEDAP/ONS;
  • Je hebt kennis op het gebied van regelgeving omtrent WLZ, ZVW en WMO;
  • Je hebt ervaring met aansturen en coachen van medewerkers;
  • Je werkt graag zelfstandig en durft initiatief te nemen.

Wat hebben we jou te bieden?

Een veelzijdige, dynamische functie in een werkomgeving/ sector die sterk in ontwikkeling is. Je wordt ingeschaald op basis van de CAO VVT.

Benieuwd naar de andere organisaties?

Neem dan een kijkje op:

www.stichtingorion.com

www.ijsselmonde-oost.nl

Je motivatiebrief en c.v. kun je, o.v.v. coördinator cliënten- en zorgadministratie, tot 13 maart a.s. mailen naar Marjolein Smith, staffunctionaris P&O msmith@de7ster.nl. Sollicitaties zonder motivatiebrief en cv zullen niet in behandeling worden genomen.


Over de Zevenster

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat.

Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 160 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt De Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.

Maak kennis met

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer wilt weten over de Zevenster voordat je solliciteert. In onze serie ‘Een goed gesprek met…’ kun je kennismaken met de mensen waar het in de Zevenster om draait, zoals onze zorgvragers, medewerkers en vrijwilligers. Hierdoor krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van onze zorginstelling.

Geef een reactie