Nieuwe vacature: bijbaan voor zorgstudenten

Vacature bijbaan zorgstudenten bij Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster
 Volg jij een zorg gerelateerde opleiding en wil je naast het leren graag werkervaring op doen in de (ouderen)zorg? Vind jij het leuk om in een klein team samen te werken om aan ouderen de beste verpleeghuiszorg te leveren? Wil jij graag een bijdrage leveren aan een prettig woon- en leefklimaat van onze bewoners? En ben jij daarnaast op zoek naar een werkgever waar de zorg om mensen, dus ook om onze medewerkers, draait? Kom dan werken bij Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster!

Wij zoeken zorgstudenten die werkervaring willen op doen!

De functie

Binnen de ouderenzorg is echt geen dag hetzelfde. Je hebt met veel verschillende mensen contact. Elk met een eigen karakter, een eigen persoonlijk verhaal en een eigen zorgvraag. Dat maakt het werken met ouderen zo afwisselend. Afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring word je ingezet op een van onze afdelingen in de zorg. Je zal bijvoorbeeld gaan helpen bij de uitvoering van de ADL of je biedt ondersteuning bij het geven van de maaltijden.

Jouw profiel

Je volgt een zorg gerelateerde opleiding tot Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige. Maar ook studenten Geneeskunde of Fysiotherapie nodigen we van harte uit om te solliciteren. Het is van belang dat je affiniteit hebt met (dementerende) ouderen en dat je bereidt bent om de handen uit de mouwen te steken. Je bent in ieder geval in de weekenden en de schoolvakanties inzetbaar.

Ons aanbod

We bieden je een leuke, leerzame functie binnen een prettige werkomgeving waar de zorg om mensen draait. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend. We bieden je een bruto uurloon van minimaal € 10,96. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Is dit dé bijbaan die jij zoekt?

Solliciteer dan direct. Stuur je motivatiebrief en cv, onder vermelding van ‘bijbaan zorg’ naar Marjolein Smith, staffunctionaris P&O. Haar e-mailadres is msmith@de7ster.nl. Wil je eerst graag meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Cora Loomans, teamleider PG. Zij is te bereiken op 06 – 40 73 26 71. Of bel met Conny Lubking, teamleider Somatiek, Thuiszorg en Dagbesteding. Zij is te bereiken op 06 –  40 11 25 27.


Over de Zevenster

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, onze thuiszorgvragers, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat. Bij de Zevenster kunnen zorgvragers terecht voor onder meer:

Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 160 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt De Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.

Maak kennis met

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer wilt weten over de Zevenster voordat je solliciteert. In onze serie ‘Een goed gesprek met…’ kun je kennismaken met de mensen waar het in de Zevenster om draait, zoals onze zorgvragers, medewerkers en vrijwilligers. Hierdoor krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van onze zorginstelling.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Centrum voor senioren

Centrum voor senioren

Leliestraat 3
2761 HD Zevenhuizen ZH
T: (0180) 63 71 11
E: info@de7ster.nl
F: (0180) 63 40 50

Facebook
Google+

Wilt op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of volg ons op Social Media!

Steentje bijdragen?

Word vrijwilliger van Verzorgingshuis De Zevenster | Zevenhuizen ZH
werken bij Verzorgingshuis De Zevenster | Zevenhuizen ZH
word vriend van Verzorgingshuis De Zevenster | Zevenhuizen ZH

Onze keurmerken

De keurmerken van Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster