Vacature Assistent Welzijn PG & Somatiek

Vind jij het leuk om in een klein team samen te werken om aan ouderen de beste zorg te leveren? Lever jij graag een bijdrage aan een prettig leefklimaat van onze bewoners? En ben jij daarnaast op zoek naar een werkgever waar de zorg om mensen, dus ook om onze medewerkers, draait? Kom dan werken bij de Zevenster! Wij zijn op zoek naar een

Assistent Welzijn afdelingen PG & Somatiek
18 uur

Over deze functie

Binnen de ouderenzorg is echt geen dag hetzelfde. Je hebt met veel verschillende mensen contact. Elk met een eigen karakter, een eigen persoonlijk verhaal en een eigen zorgvraag. Dat maakt deze functie zo afwisselend. Je gaat zelfstandig aan de slag en bent een belangrijke schakel in een deskundig team dat met elkaar de best mogelijke zorg biedt.

Als Assistent Welzijn ben je verantwoordelijk voor het optimaal laten verlopen van alle welzijnsactiviteiten voor de bewoners van de Zevenster. Je geeft invulling aan de dag door het bedenken en uitvoeren van verschillende activiteiten, die gericht zijn op geestelijk en lichamelijk actief blijven. Dit kunnen zowel groepsactiviteiten als individuele activiteiten zijn. Je werkt in deze functie intensief samen met vrijwilligers, mantelzorgers en professionals.

Jouw profiel als Assistent Welzijn

Om een goede invulling aan deze functie te geven is het van belang dat je affiniteit hebt met (dementerende) ouderen. Je haalt graag uit iedere dag het beste voor onze bewoners op de afdelingen PG en Somatiek. Je hebt een gastvrije houding en bent flexibel inzetbaar. Daarnaast hecht jij waarde aan een gezellige en veilige omgeving, waarin de bewoners contact en plezier met elkaar kunnen hebben. Vanwege de contacten met de ouderen en collega’s is het van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Tot slot beschik je als Assistent Welzijn over een mbo-opleiding op niveau 3 op het gebied van activiteitenbegeleiding of zorg (VIG).

Ons aanbod voor een Assistent Welzijn

We bieden je een leuke, afwisselende functie binnen een prettige werkomgeving waar de zorg om mensen draait. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend. Ook vindt de Zevenster het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de nodige aandacht. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Is dit dé baan die je zoekt?

Solliciteer dan direct. Mail je motivatiebrief en cv, onder vermelding van sollicitatie Assistent Welzijn, naar Conny Langenberg, teamleider Somatiek en Dagbesteding. Haar e-mailadres is clangenberg@de7ster.nl. Wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Conny, zij is te bereiken op 06 – 40 11 25 27.


Maak kennis met de Zevenster

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer wilt weten over de Zevenster voordat je solliciteert. In de onderstaande video’s en in onze serie ‘Een goed gesprek met…’ kun je kennismaken met de mensen waar het in de Zevenster om draait, zoals onze zorgvragers, medewerkers en vrijwilligers. Hierdoor krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van onze zorginstelling.

Geef een reactie