Nieuwe vacature: Assistent Welzijn (20 uur)

Vacature Assistent Welzijn
 Vind jij het leuk om in een klein team samen te werken om aan ouderen de beste verpleeghuiszorg te leveren? Lever jij graag een bijdrage aan een prettig woon- en leefklimaat van onze dementerende bewoners? En ben jij daarnaast op zoek naar een werkgever waar de zorg om mensen, dus ook om onze medewerkers, draait? Kom dan werken bij de Zevenster!

Wij hebben een vacature voor een creatieve, flexibele en gastvrije

Assistent Welzijn

20 uur per week

Wat doe je als assistent welzijn?

Als assistent welzijn zorg je voor een vriendelijk onthaal en een warme, prettige sfeer op de huiskamer. Je verzorgt het gemeenschappelijke ontbijt en zorgt ervoor dat de woonkamer na afloop weer fris en opgeruimd is. Daarnaast geef je invulling aan de dag door het bedenken en uitvoeren van verschillende activiteiten die aansluiten bij de behoefte van onze bewoners. Dit kunnen zowel groepsactiviteiten als individuele activiteiten zijn. Je werkt in deze functie intensief samen met vrijwilligers, mantelzorgers en professionals.

Wat vragen wij van jou als assistent welzijn

Om een goede invulling aan deze functie te geven is het van belang dat je affiniteit hebt met dementerende ouderen. Je haalt graag uit iedere dag het beste voor onze bewoners. Je hebt een gastvrije houding, bent flexibel inzetbaar en hecht waarde aan een frisse en opgeruimde omgeving. Vanwege de contacten met bewoners en collega’s is het van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Een zorgdiploma is niet noodzakelijk, wel vragen wij een mbo werk- en denkniveau.

Wat bieden wij jou als assistent welzijn

  • Een afwisselende functie binnen een informele, kleinschalige werkomgeving
  • Inschaling in functiegroep 20
  • Een structurele eindejaarsuitkering van 7,4% over het bruto salaris
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door bijvoorbeeld een zorg gerelateerde opleiding te gaan volgen
  • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform Cao VVT

Wil je meer informatie over deze functie?

Neem dan contact op met Cora Loomans, teamleider PG, telefoon 06 – 40 73 26 71

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Mail dan je motivatiebrief en cv, onder vermelding van ‘Sollicitatie Assistent Welzijn’, naar Marjolein Smith, staffunctionaris P&O; msmith@de7ster.nl

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Over de Zevenster

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, onze thuiszorgvragers, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat. Bij de Zevenster kunnen zorgvragers terecht voor onder meer:

Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 160 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt De Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.

Maak kennis met

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer wilt weten over de Zevenster voordat je solliciteert. In onze serie ‘Een goed gesprek met…’ kun je kennismaken met de mensen waar het in de Zevenster om draait, zoals onze zorgvragers, medewerkers en vrijwilligers. Hierdoor krijg je meer inzicht in het reilen en zeilen van onze zorginstelling.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Centrum voor senioren

Centrum voor senioren

Leliestraat 3
2761 HD Zevenhuizen ZH
T: (0180) 63 71 11
E: info@de7ster.nl
F: (0180) 63 40 50

Facebook
Google+

Wilt op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of volg ons op Social Media!

Steentje bijdragen?

Word vrijwilliger van Verzorgingshuis De Zevenster | Zevenhuizen ZH
werken bij Verzorgingshuis De Zevenster | Zevenhuizen ZH
word vriend van Verzorgingshuis De Zevenster | Zevenhuizen ZH

Onze keurmerken

De keurmerken van Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster