Kontaktster voorjaar 2018
De voorjaarseditie 2018 van de Kontaktster is verschenen! In deze uitgave gaan we onder meer in gesprek met Conny Lubking, stelt Ciska Slegtenhorst zich aan u voor, leest u hoe het gaat met de molen van Tineke van Tol, kijken we terug op activiteiten en ons personeelsfeest, en praten onze bestuurder Wim Ansen en de cliëntenraad u bij.

Online beschikbaar

Het magazine stellen we voornamelijk online beschikbaar. Het online magazine leest het makkelijkst in een volledig scherm, klik hiervoor op het magazine helemaal rechtsonder op het rechthoekige icoon (fullscreen).

U kunt door met uw muis te scrollen ook inzoomen op de pagina en door de linkermuisknop ingedrukt te houden de pagina op uw scherm verplaatsen. U gaat makkelijk naar vorige of volgende pagina’s door op de pijltjes < en > naast het magazine te klikken. Het online magazine is ook op uw smartphone of tablet beschikbaar.

Wilt u liever een papieren versie ontvangen, dan kunt u – zolang de voorraad strekt – een exemplaar per e-mail bij Karin Vear aanvragen.

Wij wensen u veel leesplezier!

Geef een antwoord