nieuwe website Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster
Wil je goede zorg verlenen, dan is een belangrijke voorwaarde dat je van elkaar weet wat de een wil en wat de ander kan bieden. Wanneer dat niet duidelijk is, wordt een goede en op de persoon toegesneden zorgverlening heel lastig. De Zevenster wil graag laten zien wat zij als organisatie kan bieden en daarmee aansluiting vinden bij de vragen van onze cliënten.

Daarnaast verandert de wereld, net als de manier waarop we met elkaar communiceren. We communiceren steeds meer digitaal en er zijn inmiddels ontelbare applicaties die ons werk en ons leven een stuk makkelijker maken. Dat merken we ook in de zorg. Mensen die op zoek zijn naar zorg, informeren zich goed en steeds meer online. Ook kiezen ze hun zorgaanbieder in toenemende mate zelf en de keuze aan zorgaanbieders is enorm toegenomen.

Voor de Zevenster heeft dit als gevolg dat ook wij anders en ook meer digitaal moeten gaan communiceren. Een goede en actuele website is daarbij van groot belang. Vandaar dat er de afgelopen maanden veel energie gestoken is in de bouw van een nieuwe website. De website heeft een nieuw jasje en geeft veel meer informatie voor mensen die op zoek zijn naar zorg. Deze nieuwe uitstraling sluit helemaal aan bij waar de Zevenster voor staat: fris, open en persoonlijk. De komende tijd zal alle communicatie van dit nieuwe jasje voorzien gaan worden.

Ik ben er zeker trots op en nodig u dan ook van harte uit om onze nieuwe site te bekijken en vooral te gebruiken.

Wim G.H.M. Ansen

Bestuurder

PS. We zijn benieuwd naar uw reactie en ervaring!

Geef een antwoord