Wat een wisselende week hebben wij gehad! Enerzijds hebben wij een aantal moeilijke en ingrijpende maatregelen moeten doorvoeren. Anderzijds zijn wij blij verrast door een aantal hartverwarmende acties van ondernemers.

Zee van bloemen en planten en heerlijk fruit

Op dinsdag heeft exporteur Martin Fleurs uit Katwijk een lading bloemen en planten bij ons afgeleverd als hart onder de riem voor onze bewoners en medewerker. Onze zorgmedewerkers zijn donderdag getrakteerd op vers fruit door fruitjeopjewerk.nl uit Moordrecht. Zo kunnen onze medewerkers ook aan hun eigen gezondheid blijven denken! Op dezelfde dag heeft Opti-flor uit Monster ons verwend met mooie orchideeën. En tot slot heeft de firma C.N v.d. Kooy uit Zevenhuizen vrijdag nog prachtige cymbidiums voor onze bewoners bezorgd.

Ontzettend bedankt!

We danken alle gulle gevers voor alle giften die wij deze week hebben ontvangen. Onze bewoners en medewerkers zijn er heel erg blij mee! Wij begrijpen dat ondernemers ook hele lastige tijden beleven. Laten we hen daarom ook waar mogelijk een steuntje in de rug geven. Neem eens wat vaker een bloemetje of een plant mee voor iemand in uw directe omgeving. Of verwen uw collega’s, als u nog niet thuis aan het werk bent, met een portie vitaminen op uw werk. Samen staan we sterk!

Geef een antwoord